En föreläsning om sorg efter svåra besked och konsten att leva vidare - både klokare och lyckligare.

Arrangör Alexandra Rydholm / ABF-Stockholm
Tid 2014-09-02 18:3020:30
Plats Katasalen ABF-huset Sveavägen 41 111 34 Stockholm 0733-242294 , Stockholm
Föreläsning 2/9
200 kr

Välkommen till min öppna föreläsning i Stockholm, 2/9 kl. 18.30-20.30, Katasalen ABF-huset."En föreläsning om sorg efter svåra besked och konsten att leva vidare - både klokare och lyckligare." Kom och lyssna på en inspirerande livsberättelse - den är min.

På en sekund kan allt vi tror oss veta om livet förändras och solen - plötsligt gå i moln. Men det sägs att när vissa dörrar stängs, öppnas nya möjligheter. För mig personligen, kan ord inte bli sannare än så. Det här är en föreläsning om sorg och lycka, om hur det ena visade vägen för det andra. Jag berättar en livssaga. Den berör och handlar just om de där tårarna, dom som suddade ut en hel livskarta och om allt det nya som växte fram i ruinerna. Starkt och vackert - som livet, är. När du har väntat på att döden ska ringa i 14 år, då hinner du lära dig att leva. Att leva fullt ut, för vår morgondag - den bor endast i våra drömmar. 


Vi bjuder på en smoothie och frukt i pausen. Allt överskott ifrån biljettintäkter går oavkortat till www.psykiatrifonden.se. Varmt välkomna!