Digital föreläsning: Så lyckas du med prissättning, offerter och budget

Arrangör North Creative Nodes
Tid 2024-04-26 10:0012:00
Plats Via Zoom, Online

Eventet stängt för nya bokningar

Så lyckas du med prissättning, offerter och budget 

Fredag 26 april, 10-12.00, Online - via Zoom

Om föreläsningen: 

Hur gör man för att hitta rätt prisnivå och skapa lockande offerter? Malin Winberg har i 6 år drivit eget företag och jobbar som professionell moderator, föreläsare, programledare, podd-producent och digital yoga-instruktör. Under den här föreläsningen kommer Malin att berätta om sin säljprocess, att våga ta betalt, att hitta sina kunder och reflektera kring utmaningen med att både sätta och kommunicera ett värde på en tjänst. Det handlar också om service, ekonomisk planering och att våga misslyckas. 


Målet är att du som deltar ska lämna föreläsningen med förnyad kunskap och nya verktyg för att stärka sin egen omsättning och ekonomi. 

 

Om Malin Winberg: 

Malin Winberg har en bakgrund som journalist och driver sedan 2018 det egna företaget Malin Winberg AB. Jobbar som professionell moderator, programledare, föreläsare, utbildare och är även grundare av den digitala yogastudion No Perfect Yoga. Topp 100 Sveriges mest populära föreläsare och moderatorer 2023. Med på Företagarnas 103-lista med unga entreprenörer och företagare i hela Sverige 2020 och Folkets Företagare i Luleå 2019 är några utmärkelser hon har fått genom åren.

https://www.malinwinberg.se


För vem?

För dig som driver företag eller verksamhet inom kulturella och kreativa branscher, eller är yrkesverksam inom konst och kultur. Du ska vara verksam i Norrbotten.


För frågor – kontakta:

Fredrika Johansson, Projektledare North Creative Nodes

076-110 09 79 / fredrika@ebeneser.nu


Föreläsningen erbjuds genom projektet North Creative Nodes.
Projektpartners: Luleå Business Region, Piteå Science Park och Boden Business Park.
Finansiärer: Region Norrbotten, Luleå Business Region, Piteå kommun och Boden Business Park.
Projektägare: Kulturföreningen Ebeneser