Scenkonstdagarna 21

Arrangör Bodens riksteaterförening
Tid 2021-10-16 10:002021-10-17 11:30
Plats Garvaregatan 7A, Boden
Lördag 10:00-16:15
 
Söndag 09:00-11:00
 


ANMÄLAN STÄNGD

I år erbjuda vi er medlemmar möjlighet att ta del av vad som ska ut på turné i norrlänen under 2022. Ett tillfälle att ta del i hur vårt arbete med att sätta repertoar går till och en chans att förkovra sig i scenkonst. 

Scenkonstdagarna är årets stora arrangörshelg med turnérande scenkonstutbud med upptagning Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland/Härjedalen. Programmet direktsänds från Sundsvall och vi tar gemensamt del av det via skärm. Dagarna är uppdelade i olika pass fördelat på två dagar. 

Lördag 10:00 - 16:15 
Söndag 09:00 - 11:00 

Det kommer bjudas på små snuttar ur olika verk. Ibland är det en säljare, producent eller skådespelare som pratar om verket och kanske visar en film. Lite beroende på hur långt i processen verket kommit. Vissa är helt klara, andra är på idéstadiet fortfarande. 

Under helgen kommer det även finnas möjlighet till samtal och frågor till oss i styrelsen.

Vi kommer lotta ut biljetter till Den tatuerade änkan & Greatest hittills bland de som medverkar på plats. 

Vi bjuder på mat och fika och vi har en lokal där det går bra att hålla avstånd så en kan känna sig trygg att medverka.

Anmälan är bindande, det går att anmäla sig till båda dagarna eller enbart en av dem. Vi uppmanar dig att stanna hemma vid symtom dock . 

För att medverka behöver du vara medlem i Bodens riksteaterförening, läs på riksteatern.se/boden. Hoppas du har möjlighet att delta, din röst är viktig för oss.