Kurs - Från "duktig flicka" till nöjd och tillfreds

Arrangör ANERI
Tid 2019-09-30 18:002019-12-02 20:30
Plats ANERI vägledning, Långholmsgatan 20, Stockholm
Kurs - "Från duktig till nöjd"
4700 kr

Från "duktig flicka" till nöjd och tillfreds!

En transformerande kurs som gör att du kan släppa tyngande "duktighet" och överdrivna prestationskrav.

Om du känner igen dig i "duktig flicka" så upplever du sannolikt otillräcklighet, stress och press. Du har en tendens att ta ansvar för allt och alla. Och du driver dig själv hårt. Det är så "duktiga flickor" gör. Konsekvensen är att du tappar energi och får svårt att känna glädjen i att vara nöjd i dig själv. Den här kursen kan ändra på det.

Du får lära dig mekanismerna bakom "duktig flicka" både på det generella och på det personliga planet OCH framför allt får du lära dig kraftfulla och enkla verktyg för att känna dig NÖJD och TILLFREDS.

Kursen är upplevelsebaserad och vi varvar kortare teoretiska genomgångar med praktiska övningar. Du som deltagare är själv med och påverkar vilka teman vi fördjupar oss i.

Stor tonvikt kommer att ligga på EFT (Emotional Freedom techniqus) eller knackning (tapping på engelska) som är en varsam och samtidigt kraftfull metod för att sänka emotionell stress och rensa bort begränsande tankemönster. Du guidas varsamt genom kraftfulla meditationer och övningar. Gruppen ger en möjlighet till spegling och reflektion.

Utöver träffarna behöver du avsätta 10-20 minuter/dag till hemuppgifter för att få ut så mycket som möjligt av kursen. Till stöd får du inspelade ljudfiler och korta filmer.

Inga förkunskaper krävs. Det är en fördel om du har varit på en föreläsning "Från duktig flicka till nöjd kvinna" men inget krav. Du kan även inleda med ett kostnadsfritt utforskande samtal per telefon så du säkert vet att kursen passar dig.

Vi träffas vid 9 tillfällen under hösten.

Start: Måndag 30 september, kl. 18.00
Tid: Måndagar kl. 18.00 - 20.30 (uppehåll v. 44 för höstlov)
Plats: ANERI vägledning, Långholmsgatan 20, Stockholm.
Antal: Max 8 deltagare.
Din investering: 4,700 kronor. Vid faktura till företag tillkommer 25%

Du som går kursen har 15% rabatt på mina heldagar och retreater. Du har även möjlighet att som komplement till kursen boka 3 enskilda sessioner till priset av 2.

Anmälan är bindande. Vid sjukdom betalas avgiften utom 500 kronor tillbaka mot läkarintyg.

LedareAnette Eriksson, vägledare/beteendevetare med fokus på självmedkänsla. Instruktör i mindfulness, mindful eating och EFT (emotional freedom techniques).
För mer information, kontakta mig på: anette@aneri.se
eller ring på 070-401 5111
Varmt välkommen!
Anette