Hello Creative Hellocreative.se YinYoga YinYoga Deluxe Embodied flow Kropp och själ Stillhet och rörelse Yoga Andning Avslappning Meditation Kinesisk medicin Personlig utveckling Sinne kropp och själ Änglakort Vägledning Trollhättan

YinYoga Deluxe i Trollhättan!

Arrangör Hello Creative
Tid 2024-04-28 11:0013:00
Plats Yoga-LiveInRoom (ingång baksidan av byggnaden) Ladugårdsvägen 101 46170 Tr...
28 april YinYoga Deluxe i Trollhättan
350 kr
Rabatterad Creative InSpirit session
750 kr

YinYoga Deluxe workshop i Trollhättan!
Låt dig omslutas av en trygg atmosfär och två timmars fördjupning av Yin yoga och mer därtill

Om workshopen: Vi stannar längre stunder i positioner, sittandes och liggandes, som bland annat kommer i kontakt med bindväven, energikanaler och det parasympatiska nervsystemet (lugn och ro). Vi använder bolster, block och filtar för att stötta kroppen. Det ger Dig tid att möta dig själv, din kropp och andetag. Med kreativa intryck och verktyg så som avslappnande musik, vägledda meditationer, mantran, dofter, inspirerande kort, blir sinnena stimulerade och du kan fördjupa dig ytterligare i närvaron med dig själv. En utforskande resa i lugnt tempo - för sinne, kropp och själ!
Passar alla oavsett bakgrund och erfarenhet. 

Kommande datum: Tema:

Söndag 28 april, klockan 11:00-13:00
Tema: "Blomsteprakt" - Försommaren väntar runt hörnet och vi gör oss redo att slå ut i blom. Elementet Eld belyser livsglädjen i våra hjärtan.

Plats: "Yoga -LiveInRoom", andra våningen (ingång via baksidan av byggnaden), Ladugårdsvägen 101, Överby - Trollhättan


Din Investering: 350kr inkl. en smoothie och tilltugg.
Endast förbokning och ej drop-in. Begränsat antal platser.
Anmälan senast dagen innan, kl.18:00.
Anmälan är bindande men ej personlig. 

Övrigt: Insläpp 20 minuter innan workshopen börjar, via baksidan av byggnaden. 
Yogamattor och tillbehör finns att låna.
Ta med anteckningsbok och penna, samt filt, mjuka kläder och en varmare tröja. Efter klassens cirka 2h, bjuds det på en smoothie och tilltugg.

Info & Kontakt:

Hjärtligt Välkommen Önskar,
Erica - Hello Creative 

Be Creative! Be Unique! Be You!

Det lilla extra... Creative InSpirit med Erica: Ge dig själv en privat session i vägledande kortsamtal, meditation och healing. Fördjupa din relation med din intuition, få guidning, och möt din kreativitet och dess uttryck.
Erbjudande för dig som bokat workshop: 750kr/1,5h (ordinarie 850kr)
Mejla om datumförslag.

Om Erica Löfgren: Hon är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, manusförfattare, regissör och yogainstruktör med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse. Genom åren av hennes egna personliga utveckling, så har hon samlat ihop verktyg och nycklar som berikat henne, sin kreativitet och sitt själsliga anspråk. Något hon vill dela vidare.

Plats

Yoga-LiveInRoom
(ingång baksidan av byggnaden)
Ladugårdsvägen 101
46170 Trollhättan