@Strömbäck 2019

Arrangör EFS & Salt Västerbotten
Tid 2019-08-13 17:002019-08-16 19:00
Plats Strömbäcks Folkhögskola, Umeå
@Strömbäck 2019
 
Ledare
 

@Strömbäck 2019

Anmälan är stängd! Är du intresserad av att vara med på lägret? 

Hör av dig till Magdalena Sandberg 090 12 58 22 magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se

Datum: 13 - 16 augusti

Var: Strömbäcks Folkhögskola

Pris: Lägret kostar 750kr

Om någon annan ska betala din deltagaravgift ska du ange rabattkod, se Rabattkod nedan.

Ålder: födda 05-08

Spår att välja mellan:
Musik, vi sjunger och spelar tillsammans
Dans 
Film, vi spelar in kortare filmer tillsammans och testar lite olika tekniker.
Skapande, vi skapar i olika material 
Sport, vi sportar tillsammans, utomhus och inomhus

Du väljer spår när du anmäler dig!

Frågor om lägret? kontakta Magdalena Sandberg 090 12 58 22
magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se

Frågor om anmälan och betalning? Kontakta Magdalena magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 22

......................................

Detaljerad information om lägret skickas till dig när anmälningstiden gått ut. 

Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren. 

Särskilda behov: Vårt mål är att alla barn och ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Du kan meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontakter vi dig vid behov och samtalar om vad som blir bäst för ditt barn. Genom att lämna sådana uppgifter i anmälningsformulär eller på annat sätt ger ni ert samtycke till att lagra och bearbeta sådana uppgifter.

Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger. 

Lägerbidrag: Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg  090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se Anders Brunnegård, anders.brunnegard@efsvasterbotten.se 0910-12510

Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening. 

Fotografering: Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Information om personuppgifter. De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och för barn även för målsmän. Anmälan av barn under 16 år ska göras/godkännas av målsmän. Se Information om personuppgiftsbehandling för deltagare på läger och arrangemang.

Ytterligare information: Mer information om Salt och EFS hittar du på www.efsvasterbotten.se eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli 090-12 58 10.

Lägerarrangörer: EFS Västerbotten, Salt Västerbotten och Sensus

Rabattkod 
Om någon annan ska betala är din rabattkod ANNANBETALAR

(Om du har angett ANNANBETALAR kommer eventuellt ett högre rabattbelopp än lägeravgiften att stå i slutsummeringen vilket inte spelar någon roll. Slutsumman kommer att stå som FREE.)