Gongbad i Gällstad

Arrangör YogaKloster
Plats Rånnavägs bygdegård Stora vägen 4 52361 Gällstad Utanför Ulricehman, Ulr...
Gongbad i Gällstad den 12/9 kl:19.00-20.15
300 kr
Gongbad i Gällstad den 7/11 kl:19.00-20.15
300 kr

Gongen sägs ha förmågan att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt, en djup avslappning. Ljudet från Gongens sägs klippa av negativa tankemönster och beteenden och ger på så vis nya perspektiv. Genom att lyssna till ljudet kommer personen lättare i kontakt med sitt inre då ljudet är effektiv mot rastlöshet och ett stressat sinne. Under ett så kallat Gongbad kan djupt liggande spänningar/blockeringar släppa och personen kan därmed känna sig vitaliserad både till kropp och till sinne efteråt. Gongbad har inget med vatten att göra i den bemärkelsen att du badar eller simmar i vatten, under Gongbadet badar du i stället från tonerna till det vibrerande Gongljudet.

YogaKlosters köpvillkor gäller vid bokning

Klostervärdarna besöker kontinuerligt Gällstad för att hålla Gongbad i deras bygdegård Drömkåken. På varje Gongbad brukar det komma mellan 30-50 deltagare och vi vill gärna att du som kommer bokar din plats i förväg via knappen här till vänster för att underlätta för oss med administrationen.

Datum
Tisdag den 12/9
Tisdagen den 7/11

Tid
19.00-20.15 eftersom det är många som kommer ser vi gärna att du kommer minst 15 minuter innan vi börjar

Plats
Rånnavägs bygdegård
Stora vägen 4
52361 Gällstad
Utanför Ulricehamn

Vägbeskrivning: åk till Gällstad utanför Ulricehamn och ta av mot Rånnaväg. Precis när du kommit in i Rånnaväg finns en bygdegård på höger sida.

Kostnad
300kr/person

Anmälan
Du anmäler dig i förväg på denna sida.

Övrigt
Ta med liggunderlag/yogamatta och filt, eventuellt kudde om du vill. Mjuka behagliga kläder som inte sitter för hårt/tight är att rekommendera eftersom det är lättare att slappna av då.

YogaKlosters köpvillkor gäller vid bokning