Rom provning med H.A.R.R.E.L

Arrangör Värmdö Whisky
Tid 2023-08-26 17:1518:15
Plats VärmdöBygegård
Rom provning med H.A.R.R.E.L
Platser kvar: 14
 

FAKTA OM H.A.R.R.E.L
H.A.R.R.E.L är ett romföretag i Norrköping som både destillerar och importerar rom. Den rom de importerar kommer främst från Karibien och Sydamerika, hos oss fortsätter den sedan att lagras på andra fat och blir ofta en del i en blended rom.

Den rom de tar fram är resultat av åtskilliga timmars blandande och testning. Vilken typ rom vill vi ha, vilken karaktär, söt eller osötad? Det blir en hel del timmar och en hel del olika prover innan vi landar i det vi är nöjda med.

De destillerar sedan februari 2021 även svensk rom. Ett första släpp är planerat till årsskiftet, vilket är otroligt spännande. Svensk rom som lagrats på svenska ekfat är något unikt!  Hos oss kan man även investera i fat om man vill. Köp ett eget fat själv, gå ihop med några kompisar eller företaget - hur du/ni gör är helt upp till er. De fat vi erbjuder är svensk ek, ex-bourbon, ny amerikansk er och sherry.

De är ofta anlitade för romprovningar, vilket de tycker är riktigt kul. En romprovning med dem är uppdelad på historia, tillverkningssätt, lagring och självklart provning. Ett väldigt uppskattat arrangemang.

FAKTA OM PROVNINGEN
Heidi och Andreas kommer ge er deras historia hur de startade ett destilleri i Norrköping och vi kommer provsmaka 4 olika sorter.

TID OCH ANTAL PLATSER:
17.15.  Plats för 30. Skurustugan i Nacka.


Info om bokning:
Anmäl dig på länken https://simplesignup.se/event/196672  och när du anmält dig har du 48 timmar på dig att swischa in avgiften till 123 169 93 05. Skriv i meddelande ”Festival”.  Har du inte betalt inom den tiden raderas din bokning.

Det är föranmälan som gäller och bokningen stänger söndagen den 23  augusti kl. 20.00.

Information om festivalen.
Festivalen är kontantfri. Det är swisch som gäller. Under festivalen säljer vi hamburgare, korv, parisare, kaffe och läsk. Alla skall under festivalen bära ett armband synligt. Armbandet hämtar du när du kommer i receptionen utomhus.Har du frågor om festivalen kan du kontakta Peter Murling på 076 – 31 79 112 kvällstid.
Har du frågor som mässan kan du kontakta Nils-Erik Hedin på 070- 99 06 027