Temakväll - Skam och andning

Arrangör Sårbarhetsdepartementet
Tid 2022-05-31 19:0021:15
Plats Viktoriahuset, Linnégatan 21, Göteborg
Bokning till temakväll Skam och andning
150 kr

Skam har du nog upplevt. Och andas gör du så länge du lever. Däremot kanske du inte funderat på om det finns någon koppling mellan skam och andning? Välkommen till ett utforskande samtal mellan andningsexperten och tidigare operasångaren Thomas Sonefors och skamforskaren och tidigare bankchefen Kalle Lindqvist. 

Temakvällen bjuder på ett unikt samtal där du får möjlighet att lära dig mer om skam och andning och hur de kan tänkas hänga samman.
Thomas Sonefors är gestaltterapeut med egen mottagning i Göteborg och expert på andning. Han var fram till nyligen ordförande för Sveriges auktoriserade gestaltterapeuter. Tidigare var Thomas operasångare under mer än 20 år. 

Kalle Lindqvist är gestaltterapeut under utbildning med planerad examen 19 maj efter nästan fem års studier. Han har under utbildningstiden fokuserat på skam, sårbarhet, prestation och frågor kopplade till mansnormen och manlighet. Tidigare var Kalle Sverigechef för ett produktområde på en av våra storbanker.

Samtalet mellan Thomas och Kalle kommer varvas med olika övningar för publiken och på slutet hålls en frågestund. Varmt välkommen!

Entré 150kr och begränsat antal platser!