Kopia av Kopia av Sommarläger 2021

Arrangör Björklunds Hage 4H
Tid 2022-01-19 11:162022-01-26 11:16
Plats Björklunds Hage 4H-gård Liljegrensvägen 5 16853 Bromma, Stockholm
Sommarläger v.25
 
Sommarläger v.26
 
Sommarläger v.28
 
Sommarläger v.30
 
Sommarläger v.31
 
Sommarläger v.32
 
Väntelista v.25
 
Väntelista v.26
 
Väntelista v.32
 
Väntelista v.31
 
Väntelista v.28
 

SOMMARLÄGER 2021

OBS! Anmäler ni er till "Väntelista" är ni inte garanterad en plats utan vi kommer då att höra av oss om det skulle bli avhopp.

Vid avhopp senare än 2 veckor innan lägerstart så debiteras ni med hela avgiften om inte sjukintyg från läkare finns. Betalning för samtliga lägerveckor skall vara inkomna senast 30/4 då vi ofta har många barn på kö.


Alla våra läger är för barn från 7 år (året man fyller 7) och uppåt.

Vi avråder starkt barn med hö och pälsdjursallergier att gå på 4H grupp hos oss då vi inte har möjlighet till att anpassa sysslorna.

Om erat barn har unika behov är vårdnadshavare eller assistent varmt välkommen att följa med barnet men då grupperna drivs främst av ledare har vi inte kompetens och kunskap att ansvara själva över dessa barn.

Vi kommer att pyssla, ta hand om djuren, baka, leka o ha massor av kul! Barnen får lära sig allt om gårdens djur, både skötsel samt teori om dessa. Vi kommer även att lära oss lite om odling samt lära oss hur man är en bra medmänniska - både mot djur, natur och andra människor.


Lite info:
Tid för lägret är mån-fre 09.00-16.00.

(Vecka 25 mån-tors kl 9:00-16:00 pga midsommarafton.)

Upprop varje morgon på stallplanen. Vi ansvarar inte för era barn innan och efter den angivna tiden.

Matsäck medtages. Kyl, frys och micro finnes. Vi bjuder på mellanmål och det kan hända att vi bakar och därför är det viktigt att vi vet om ditt barn har några allergier.

Kläder efter väder som man inte är rädd om är ett måste! Här på gården jobbar vi ju som djurskötare.

Noll tolerans har vi självklart mot mobbing på våran gård! Berätta gärna för erat barn vad det innebär att vara en bra kamrat. Era barn kan alltid vända sig till våra ledare och personal om det skulle vara något!


Kostnad:
Betalning för medlemmar:
Lägeravgift:1650 kronor

Samt 350 kronor i medlemsavgift om du inte redan är medlem.

Vecka 25: Är lägeravgiften 1500 kr.

Samt 350 kronor i medlemsavgift

Kvittot är det ni kommer att få från oss som bekräftelse via mail. På sista sidan av bokningen ser ni även betalningsinfo.


Maila oss på bjorklundshage@4h.se vid frågor
Mvh personalen på Björklunds Hage 4H


Genom att slutföra anmälan av mitt barn i detta formulär ger jag mitt medgivande till att mina/mina barns personuppgifter lagras i föreningens medlemsregister och kan komma att användas för att föreningen ska kunna söka aktivitetsbidrag mm. Registret delas med riksförbundet Sveriges 4H.