Rekrytera digitalt med Hemlängtan 24-28 maj 2021

Arrangör Luleåregionen
Plats Online, Online
Anmälan (3 995 kr exkl moms)
 

Välkommen med din anmälan

 

På rekryteringseventet Hemlängtan träffar du enkelt intresserade som funderar på att antingen vända hem till nordligare breddgrader, eller som vill testa något helt nytt. Nu öppnar vi registreringen för företag och offentlig sektor till Hemlängtan 24–28 maj 2021. 

 

Boden, Kalix, Luleå, Piteå och Älvsbyn har sedan 2016 gått samman för rekryteringseventet Hemlängtan. 2020 tvingade oss att tänka om när det inte gick att mötas fysiskt, så Hemlängtan hade premiär i digital form. Med positiv respons från i fjol och fortsatta restriktioner genomför vi Hemlängtan digitalt även i år.

 

 

Så här går det till

Rekryteringseventet Hemlängtan pågår digitalt 24–28 maj 2021. Alla medverkande företag och kommuner får en egen profil på vår eventsida. Här beskriver ni kort er verksamhet, vilken typ av kompetens ni söker och hur man kommer i kontakt med er. Ni väljer även ut ett antal tider som ni avsätter för digitala möten med potentiella rekryteringar. 

 

Vi marknadsför Hemlängtan runt om i Sverige och intresserade lotsas in på eventsidan för att läsa mer om medverkande företag och boka in digitala möten under veckan. När en bokning har gjorts skapas en mötesbokning automtiskt i era respektive kalendrar. Här finns även en Teams-länk om ni önskar använda det, annars är det fritt att justera i mötesbokningen och lägga in ny länk till önskad plattform (Zoom, Skype eller liknande).

 

För anmälan vänligen fyll i formuläret genom att gå vidare här till vänster.

 

 

Efter anmälan och praktiska detaljer

Vi använder tjänsten Calendly (calendly.com) för hantering av bokningar mellan företag och potentiella rekryteringar. Efter er anmälan kontaktar vi er med mer information kring detta samt en inbjudan för att skapa en användare i Calendly. Det är den personen som ska hålla i de faktiska mötena som registreras som användare. Det är i Calendly ni väljer ut era bokningsbara tider kopplat till er kalender. Tjänsten integreras sedan på eventsidan under er profil, så att intresserade med enkelhet kan boka möten med er.

 

Ta en titt på eventsidan här!

 

Datum: 24–28 maj 2021

Tid: Ni väljer vilka tider som passar bäst för er

Plats: Digitalt

Kostnad: 3 995 kr exkl. moms faktureras

 

Vid frågor vänligen kontakta

Sandra Erkki – Projektledare Hemlängtan

Telefon: 070-529 14 45

E-post: sandra@brightnest.se