We Meet Walk'n'talk

Arrangör We Meet
Tid 2021-04-23 11:3013:00
We Meet Walk'n'talk
 

Hos oss på Clarion Collection Hotel Fregatten, Röda Korset Varberg, Öppna Företag & MUVE värderas mångfald högt! Tillsammans har vi startat ett nätverk för integration med fokus på möten mellan människor. Konceptet We Meet består av nätverksträffar där vi bjuder in arbetssökande med utrikes bakgrund och företagare. Vårt syfte är att förstå varandra bättre och öka chanserna för en ännu bättre integration och som i bästa fall leder till praktikplatser och/eller jobb. 


Med tanke på den rådande situationen vill vi testa ett annat sätt att mötas. Vi bjuder nu in till ytterligare en We Meet Walk & Talk där vi går en promenad i mindre grupper. Vi samtalar och lär känna varandra, helt förutsättningslöst. Väl tillbaka vid hotellet bjuder vi på en enkel fika utomhus och fortsätter med öppna samtal. 


Här kan du som medmänniska och företagare verkligen göra skillnad! För nyinflyttade familjer med utrikes bakgrund är det generellt svårare att komma in i samhället och på arbetsmarknaden. Främsta syftet är inte att det ska leda till praktik eller anställning utan att skapa nätverk och bättre förutsättningar. Detta är väl investerad tid för alla inblandade! Obs - kläder efter väder.Välkommen med din anmälan senast 20:e mars
För frågor kontakta info@oppnaforetag.se Var: Samling utanför Clarion Collection Hotel Fregatten

När: 23:e mars 2021  11:30 - 13:00

Obs - begränsat antal platser!