En resa i ditt inre

Arrangör Lili Öst production
Plats Stockholm med omnejd, Stockholm
Ej återbetalningsbar bokningsavgift v 31 (27/7-31/7)
1495 kr
Restbetalning v 31 /betalas senast 24/7
13500 kr

EN RESA I DITT INRE - Favorit i repris efter förra årets succé!


Har du någonsin känt att du inte får plats i ditt eget liv? Att du har fullt fokus på allt och alla andra, men varken har tid eller ork att fokusera på dig själv? Känt att dina drömmar, mål och visioner inte får plats i ditt liv. Att det känns som livet går dig förbi, medan du tittar på med känslan av att sitta fast i något som håller möjligheten av DIG tillbaka.
Då är det här en resa för dig! 

I fem dagar, fyra timmar per dag, har vi 100% fokus på DIG! 
Du behöver inte stå tillbaka för någon. Inte hålla tillbaka något som behöver sägas. Inte känna att du tar för mycket plats - utan de här 20 värdefulla timmarna - är tillägnade DIG!

Resmålet är ditt inre. Syftet med din inre resa, är att lyfta och se det som redan är bra och förstå vinsten av att fokusera på det ännu mer. Och att lyfta det som hittills inte fungerat, skapa insikter om varför, om vad som ligger till grund för det oönskade samt att skapa strategier för att vända livet i en önskad riktning. Vi arbetar utifrån SÅ KLART-metoden som är min tvärvetenskapliga metodik genom vilken jag hjälpt tusentals människor att fokusera om och lyfta sin livskvalitet.

Det här exklusiva erbjudandet gäller bara under 2 veckor i sommar, vilket betyder att det endast är två personer som kan boka upp sig, så låter det intressant, - tveka inte! Förra året bokades de två första veckorna upp inom 24 timmar och de resterande två inom en vecka.
SÅ - Boka DIN vecka redan nu, och
Låt den här resan bli din bästa resa - ever! 

VECKANS INNEHÅLL:

Dag 1 - Var är du nu & Hur känns det?
För att kunna ta dig någon annanstans än du är just nu, behöver du först och främst tänka igenom var du är och hur du tog dig dit? För om man ska kunna förändra rätt saker, behöver man veta var det som skapat det oönskade ligger. Den här dagen fokuserar vi på din önskade resa och gör upp en plan. Vi går på djupet igenom det som glädjer dig, bekymrar dig, gynnar dig eller lägger sig i vägen för dina drömmar.

Dag 2 - Attraktionslagen, världens bästa framgångsverktyg
När vi förstår hur vi samarbetar med Attraktionslagen, antingen till vår fördel eller till vår nackdel, blir mycket av det som vi hittills erfarit i livet, så mycket klarare för oss. Den här dagen får du fördjupa dig i detta spännande och livsförändrande ämne. Se hur du jobbat med denna universella naturlag hittills och förstå dina resultat, önskade såväl som oönskade. Förra året blev den här dagen en riktig gamechanger för samtliga deltagare!

Dag 3Hur fokuserar du, egentligen?
Att bli medveten om dina egna paradigm som du kanske inte har någon koll på kan skapa stora förändringrar i ditt liv till det bättre. Ditt fokus, dina begränsande eller stärkande sanningar kan vara boven till mycket som förstör för dig, eller vara det som lyfter ditt liv till nya höjder. Att lära dig förstå skillnaden kan ge fantastiska resultat! Att gå från att inte riktigt ha koll på dina egna tankemönster till att bli en medveten tänkare, hjälper dig att levla inom alla kategorier av ditt liv.

Dag 4 & 5 - Life by design
Dessa dagar summerar vi allt som kommit upp under veckan. Binder ihop det till en enhetlig bild, sätter an din framtidsvison. Skapar framgångs-strategier och en karta över dig själv och din framtid samt implementerar kraftfulla verktyg som kommer att hjälpa dig att hålla dig till din livsväg. Du kommer att gå från att hantera livet - till att designa det! Life by design. - Because you´re worth it!

Praktiska detaljer:

När? 
Vi har pass mellan 9-13 varje dag

Var? 
Vi tar oss - om vädret tillåter, till somriga, naturnära platser i/nära innerstaden, där vi slår läger för dagen. Hur vi tar oss dit, bestämmer vi gemensamt. Vid dåligt väder, håller vi till centralt inne i Stockholms stad.

Mat? 
Jag packar fika och lunch i picknick-korgen, så vi orkar jobba intensivt. 

Arbetsmaterial? 
Jag tar med mig ditt arbetsmaterial som du får i pappersformat, då vi kommer arbeta analogt. Du tar med dig skrivbok, penna (och färgpennor om du vill göra kreativa anteckningar)

Vad behövs mer?
Ta med dig vattenflaska, badkläder/tjockare tröja och sittunderlagBokningsregler:
Bokningsavgiften om 1 495:- är ej återbetalningsbar och låser endast bokningen t o m den 13/7 2020. Resterande betalning ska vara inbetald senast på fredagen veckan innan din bokade vecka. Ingen återbetalning, men får du förhinder kan du sälja din plats vidare.

Sjukdom:
Med tanke på det rådande coronaläget, löser vi eventuell sjukdom med att byta till en annan vecka som passar oss båda. Det finns bara möjligheter! :-)