SKAPA DITT BÄSTA LIV - GRUPPCOACHING

Arrangör Lili Öst production
Tid 2019-08-06 18:0020:00
Plats Coachhuset/Mötesrum Luntmakargatan 52, Stockholm
Ja, jag vill gärna tillhöra GRUPP 1, 6/8-10/12
 
Gruppcoaching 6/8
750 kr
Gruppcoaching 27/8
750 kr
Gruppcoaching 17/9
750 kr
Gruppcoaching 8/10
750 kr
Gruppcoaching 29/10
750 kr
Gruppcoaching 19/11
750 kr
Gruppcoaching 10/12
750 kr

SKAPA DITT BÄSTA LIV!
Har du någonsin känt att du inte får plats i ditt eget liv? Att du har fullt fokus på allt och alla andra, men varken har tid eller ork att fokusera på dig själv? Känt att dina drömmar, mål och visioner inte får plats i ditt liv. Att det känns som livet går dig förbi, medan du tittar på med känslan av att sitta fast i något som håller möjligheten av DIG tillbaka.

Den här hösten har du möjlighet att i en grupp personer som precis som du, vill höja kvalitén på sitt liv, - fokusera på ditt inre och få insikterna, verktygen och coachingen som på riktigt kan förändra resultaten både inom dig själv såväl som utanför dig själv. Förändra ditt liv till det bättre. Förändra dina relationer till det bättre. Förändra relationen till dig själv. Du kommer lära dig att lyfta och se det som redan är bra och förstå vinsten av att fokusera på det ännu mer. Att lyfta det som hittills inte fungerat, skapa insikter om varför, om vad som ligger till grund för det oönskade samt att skapa strategier för att vända livet i en önskad riktning. 

Vi kommer att utgå ifrån min metodik SÅ KLART-metoden, där jag även väver in Attraktionslagen som ett viktigt perspektiv. För när man förstår vad ens tanke- och känslofokus genererar sett ur ett energiperspektiv, - förstår man plötsligt på ett livsförändrande plan varför man drar till sig vissa saker oavbrutet och varför andra saker aldrig tycks komma ens väg.

VÄRDET AV GRUPPCOACHING:
Att skapa en positiv förändring i sitt liv, kräver arbete. Ett inre arbete. Och när man börjar detta arbete och får en massa nya, ibland omvälvande och livsförändrande insikter, kan det för många kännas lite ensamt, då de plötsligt inser att de inte har någon att bolla dessa insikter med, som inte förstår deras resa, om de inte har personer i sin närhet som gjort eller gör ett eget personutvecklingsarbete. När man är med i en gruppcoachningsgrupp, kan man hitta en eller flera personer som man kan bygga egna utvecklingsgrupper med. Sk accountabilitypartners, som man kan bolla tankar, frågor, uppgifter och idéer med mellan våra gruppcoachingssessions. 

ÄR DU REDO ATT SATSA PÅ DIG SJÄLV:
All förändring som vi vill se runt oss själva i vårt liv, behöver starta på vår insida. Är du beredd att satsa på dig själv i höst, att ge dig själv möjligheten att växa som människa och få verktygen att SKAPA det liv du VILL leva, istället för att leva livet, - fullt upptagen med att "fånga bollar" som någon annan slänger på dig och/eller alltför ofta leva i känslan att du aldrig hinner leva DITT liv, - bara släcka bränder. Vill DU höja DIN livskvalitet och få en hel grupp med likasinnade personer som du kan bolla dina förändringar, funderingar och insikter med - Boka din plats idag!

HÖSTENS COACHINGDATUM:
6/8, 27/8, 17/9, 8/10, 29/10, 19/11, 10/12
Kl 18-20

BETALNING/BOKNING:
Betala/boka per gång 750:-
OBS 1: Betalning/bokning ska göras senast veckan innan aktuellt datum
OBS 2: Ingen återbetalning vid förhinder
Erbjudande om rabatterat pris om man bokar/betalar samtliga sessions fås på plats vid första coachingtillfället.
Kom ihåg att klicka i Ja, jag vill gärna tillhöra Grupp 1 direkt om du är intresserad av att gå kursen, så du får all den info du behöver få och jag vet att du vill hänga på höstens utvecklingsresa.

LOKALEN:
Vi kommer att ses på Coachhuset/Mötesrum på Luntmakargatan 52 i lokalen Granen. Lokalen ligger på 1 trappa utan hiss. Portkoder får du vid första bokning
Det finns thé och kaffe att köpa på plats
Coachingen startar kl 18, så kom gärna lite innan så vi kan starta på tid. Tack på förhand.

KONTAKT:
Du når mig på 070-7171246 och/eller lili@liliost.se

TA MED DIG:
Ta med dig dator, padda eller anteckningsblock och penna för dina anteckningar, ett öppet sinne och stor kärlek och respekt för dig själv.

Varmt välkommen!VEM ÄR JAG?

Jag blir ofta presenterad som en dörröppnare, ögonöppnare och möjliggörare. Utbildad coach med NLP-inriktning. Föreläsare och workshopsledare. Driver podden Attraktionslagen 2.0. Är en av två grundare till The Futurebook - ett organiserat personutvecklingsprogram i två steg, - The Futurebook 30 days challenge och The Futurebook Life Mastery. 2018 hade jag 35 års jubileum på scen. De första 25 som artist i bl a sånggrupperna Family Four och Avec. De senaste 11 som föreläsare. Författare till Jag blir vad jag tänker (2012) och SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team (2017/ ljudbok 2018.) Jag älskar det jag gör och med ett brinnande engagemang föreläser jag om attraktionslagen i kombination med våra attityder, vårt mesta fokus och självledarskap.

Föreläsningsreferenser:

"Fantastiskt, underbart, inspirerande, glädjespridande! Efter ditt föredrag vill man bara ta tag i sitt liv och bli i sin fulla potential!”
Eva Reignier, Stockholm

"En otroligt inspirerande föreläsning där man direkt fick enkla verktyg att förändra sitt tankesätt. Redan efter 30 minuter så hade jag insett vad jag måste förändra i mitt sätt att tänka i vissa avseenden. Jag skulle rekommendera alla att lyssna på Lili."
Anna-Fia Nilsson, PR/Chief Trainer, Sensai/Bvlgari

Referenser från mina helgkurser:

”Kursen är SÅ givande. En stor del i det hela är Lili som person med sin otroliga förmåga att inspirera. Inslaget med sång är helt underbart! Den här kursen borde alla gå!” Helen Heed, Ägare, Heed&Heed/FWD Reklambyrå AB

”Insikterna jag fått om mina omedvetna negativa tankar, har stundom känts lite obehagliga, för jag har verkligen inte sett dem så tydligt innan. Så glad att jag gör det nu! ” Lena Brovall, VD/ägare Brovalls rum

"Vilken utveckling! Jag känner en enorm glädje och tacksamhet över att jag valde att gå kursen som är en fantastisk, inspirerande, glädjefylld, utmanande och tankeväckande resa.” Eva Daniels, Massageterapeut & Kinesolog/ Eva Daniels kroppsrehabilitering

"En mer givande dag får man leta efter. Denna dagen fick mej att öppna ögon och tankar som varit stängda länge. Tack underbara Lili för uppvaknandet. Nu är MIN tid kommen att ta för mig av livet!” Christel Larsson, Ljungbyhed