Handdukseffekten

Arrangör Firstborn Drama
Plats Hagagatan 48, Stockholm
Ordinarie 20/9
250 kr
Student/Pensionär 20/9
200 kr
Ordinarie 21/9
250 kr
Student/Pensionär 21/9
200 kr
Ordinarie 22/9
250 kr
Student/Pensionär 22/9
200 kr
Ordinarie 24/9
250 kr
Student/Pensionär 24/9
200 kr
Ordinarie 25/9
250 kr
Student/Pensionär 25/9
200 kr

Handdukseffekten är ett nyskrivet psykologiskt relationsdrama med Beatrice Orler och Fred Kalulanga i huvudrollerna. Teaterföreställningen handlar om grova kommunikationsproblem. Passiv aggressiv misshandel, stark kärlek och anledningarna till att stanna i ett destruktivt förhållande. Samtidigt är pjäsen skriven på ett sätt så att publikens förutfattade meningar om människor de inte känner sätts på spel.

Publikrecensioner från tidigare uppsättningar(facebook)

”Igår såg vi en pjäs som Fred Kalulanga skrivit (och medverkade i), som var riktigt underhållande! Jag ger den mina varmaste rekommendationer! ”

”Handdukseffekten; Ett relationsdrama med oväntade vändningar, svart humor och snabba repliker. Skådespelarna var dessutom skickliga i att få oss i publiken att se de rika nyanserna och det komplexa i karaktärernas personligheter. Pjäsen väckte många starka känslor och är helt klart ett måste att se!”

”Ni gör det så bra! Trots dramatiken så får man ett par skratt. Fyndigt och genomtänkt. Tack för föreställningen och bra jobbat!”

”Tack för en mycket trevlig och positivt överraskande pjäs. Härlig kombination av ett seriöst drama och aningen mörk humor! ”

”Tack för bra och trevlig föreställning!”

”Har sett relationspjäsen Handdukseffekten skriven av Fred Kalulanga. Gå och se den!”