Mind • Body • Breath – En två-dagars kurs i mental träning, mindfulness & fysisk rörelse med Sofia Lilja

Arrangör Mamita Sthlm & Sofia Lilja
Tid 2018-03-09 18:002018-03-10 16:00
Plats Mamita Sthlm Vikingagatan 29, Stockholm
Kurs 9+10/3
1595 kr
Early Bird (fram till 1/2-18) Kurs 9+10/3
1276 kr

Mind – Body – Breath

En två-dagars kurs i mental träning, mindfulness & fysisk rörelse med Sofia Lilja

Längtar du efter ett liv där du har tillgång till din full kapacitet, kreativitet och lust? Vill du skapa kraftfulla metoder som hjälper dig att reglera ditt livstempo, hantera vardagsbruset och ge dig möjlighet att ta kloka beslut och mod att skapa det liv du längtar efter? Då är den här kursen som gjord för dig!

Under två dagar fördjupar vi oss i vårt inre, omfamnar det som pågår, sorterar vad som är vad, lär oss nya metoder och strategier, formulerar våra värderingar, riktning och mål, fyller på med ny energi. Skapar nya varaktiga rutiner och vanor för att skapa det liv vi väljer att leva.

Genom metoder och tekniker i mental träning, mindfulness, stresshantering och fysisk rörelse lär du dig förhållningsätt, strategier och metoder som hjälper dig att återerövra din kapacitet och få tillgång till din fulla potential.

Kursen ger dig dessa verktyg som du kan implementera i din vardag:
* Stärka dina mentala förmågor
* Hantera och lugna stress och oro
* Göra medvetna val utifrån dina värderingar, visioner och mål
* Medvetandegöra vad som ger dig kraft och vad som gör din kraft "action strong"
* Skapa rutiner och strukturer som hjälper dig att genomföra det du vill
* Kursens innehåll

Medveten andning: Om du vill behärska förmågan att reglera ditt inre tempo behöver du främst bli medveten om din andning.

Fakta och känsla: Öka din kunskap kring hur nervsystemet, stress, minne och övriga kognitiva förmågor fungerar, såsom förmågan att fatta kloka beslut, och hur upplevelse av närvaro, lugn, kraft och glädje är kopplat till din andning.

Mindfulness, mental träning, stresshantering: Kunskapsfördjupning kring hur våra tankar kan styra vårt fysiska och mentala system, och hur du kan träna dig mentalt i att styra din hjärna till att "koppla rätt". Genom att medvetandegöra och stärka dina mentala förmågor kan du medvetet styra ditt inre självledarskap, vara mer närvarande i umgänge med nära och kära och dig själv. Säkra din fysiska och mentala hälsa och skapa varaktiga strategier för återhämtning.

Time management: Det kommer alltid finnas mer att göra än det finns tid. Känslan av för lite tid är något som vi alla brottas med. Men känslan av avsaknad av tid och den faktiska tiden är många gånger inte överensstämmande. Vi har tid. Det är det enda vi alla har. Frågan är vad vi vill göra av den. Bygg in kraftfulla rutiner i ditt liv, lär dig den ädla konsten att prioritera, upplev kraften av att skapa "inte-göra-listor" och återta makten över din tid, energi och fokus.

Beteende, vanor, rutiner: Bli medveten om vilka av dina beteenden och vanor som får dig dit du vill, vilka som håller dig tillbaka och vilka som får dig av banan. Lär dig sätta tydliga intentioner. Grunda dig i dina värderingar och riktning. Konkretisera dina meningsfulla och tidsbestämda mål.

Kroppen, närvaro, nuet: Genom lugna grundande övningar och poser hämtade från Yoga och meditation skapar vi möjlighet till vardaglig återhämtning och fokus.

Praktisk information

När & var: Den 9 & 10 mars 2018 p Mamita Sthlm, Vikingagatan 29 i Stockholm. Fredagen den 9 mars ses vi från 18 till 21 och lördagen den 10 mars från 9 till 16.

Pris: 1595 kr (inkl moms). Det är endast ett fåtal platser till kursen så tänk på att betala in så snart som möjligt för att vara säker på din plats!

Det här ingår i priset: Förutom själva kursen ingår även frukostsmoothies, frukt och annat tilltugg, kaffe/te, arbetsmaterial och lån av yogamatta. Lunch på egen hand – det finns många restauranger och caféer i närheten.

Det är många som känner sig dragna till min Mind – Body – Breath-kurs vilket är fantastiskt. Just därför är din anmälan bindande och återbetalning görs ej, däremot kan du skänka din plats till en vän om det är så att du får förhinder.

Har du frågor? Tveka inte att mejla Sofia på sofia@sofialilja.com. Du är varmt välkommen till kursen och får mer än gärna sprida detta vidare till andra i ditt nätverk.