Det gills inte

Tid 2018-01-23 18:00
Plats Kulturhuset Trädgårdsgatan 9, Skövde

Eventet stängt för nya bokningar

En ödmjuk och humoristisk föreställning i fem korta akter, för dig som också har mycket att göra, för lite tid och mängder med fullt legitima ursäkter. Passar även dig som vill ha en härlig kväll. Och kanske en dans?


BONUS! Tio tips om varför du inte ska lita på tipslistor.


VIP-ERBJUDANDE: Boka senast 15 dec för endast 225 kr/per biljett, efter 15 dec är priset 275kr/per biljett. 

Malin Lundskog är företagaren och hälsokreatören med en passion för att alla ska hitta sitt sätt att leva hälsosamt. För att du ska orka ta motgångar och jobbiga jobbdagar, stökiga ungar och vansinniga vänner. Utan press och prestation. Malin är författare, bloggare, kommunikatör och personlig tränare med löpning som specialitet. Hon sprider hälsosam hållbarhet genom webbkurser, workshops, föreläsningar och träningspass. Mer om Malin hittar du här
Eva Svärd är entreprenören och specialpedagogen som under 20 års tid arbetade sig till ett utmattningssyndrom. Nu, efter drygt 3,5 år hon tillbaka på scenen. Lugnare, ödmjukare men med samma glöd och entusiasm. Eva bjuder på sig själv och sin historia med värme. Hon lämnar ingen oberörd när hon bjuder på skratt och tårar samt inspirerar med många bra verktyg till hur vi alla själva kan ta ansvar för vårt välbefinnande. 
Eva Svärd och Malin Lundskog är båda bokaktuella och längtar efter att visa hur du hittar lugn, energi och lusten till att leva livet. Och att tycka om dig!