Etapp 1 Timrå naturvandring

Arrangör Timrå naturskyddsförening
Tid 2024-10-26 10:0015:00
Plats Start vid Y:et, parkeringen mot Deltat.
Y:er till Stavreviken
 

Du kan välja att gå hela vandringen med oss på ca 10 km. Från Stavreviken åker vi taxi eller gemensam bil tillbaka till våra bilar vid Y:et. Obs alla deltagare måste anmäla sig för att vi ska kunna ordna resan tillbaka.

Sträcka Sträckan är ca 10 km och är den större delen av det som kommer att bli etapp 1 på Timrå naturvandring. Vi stannar för fika och lunch, som du tar med själv. Det är en lätt,vacker vandring från Deltar till Indalsälven och vi avslutar vid Ljustorpsån utlopp.

Återfärd Återfärd med taxi eller bil som kostar 50 kr.

Goda råd Tänk på att det inte alltid finns något att sitta på när vi fikar, vill du sitta ta med en sittryggsäck. Se till att ha bekväma skor och kläder för varierande väder.

OBS Inställt vid regn. Har du frågor mejla: vandring@ljustorp.se. Funderar du på vädret vid vandringen ring 070-660 82 40 kvällen innan eller på morgonen.

Vandringen arrangeras av ett Leaderprojekt som handlar om att skapa en stig mellan Y:et till naturreservatet i Mjällådalen. Projektet drivs av Timrå Naturskyddsföreningen och i samarbete med Ljustorp socken ekonomisk förening dvs de föreningar som driver Ljustorpsvandring.