Cirkulära Lokaler – Skapa Tidlösa och Hållbara Utrymmen (Stockholm, 27 november)

Arrangör Rekomo, Inredningsarkitektur.se, Hållbar Interiör
Tid 2024-11-27 16:0020:00
Plats Stockholm, Lyftkransvägen 7B, 142 50 Skogås. , Stockholm
Cirkulära Lokaler – Skapa Tidlösa och Hållbara Utrymmen (Stockholm, 27 november)
 

Lär dig hemligheterna bakom cirkulär design! Vi visar hur du kan skapa utrymmen som är både tidlösa och hållbara, och hur du med smarta materialval och strategier kan bidra till en mer hållbar framtid.

 

Talare: 

Maria Janson Tranefeldt, Rekomo

Rekomo inleder eventet med att välkomna alla deltagare och ger en översikt över företagets arbete med hållbar inredning och cirkulära lösningar.

 

Kristin Östberg, Hållbar Interiör, Inredningsarkitektur.se

Kristin Östberg presenterar den nya miljömärkningen "Hållbar Interiör", som riktar sig till interiören i byggnader och lokaler. Hon kommer också att ge en inblick i hemsidan Inredningsarkitektur.se.

 

Linn Sylvan, The Works och Sofia Kinch, Ethos Projekt 

Vi tar dig med in i kundcaset "Jobbgläntan" för HSB Riksförbund – en plats där historia möter framtid. Här är hantverk förenat med kvalitet och värme i en inkluderande och inspirerande miljö, där cirka 70% av inredningen är återbrukad – med både egna möbler och inköp från Rekomo. Våra talare utforskar arbetsprocessen i ett hållbarhetsfokuserat flyttprojekt och delar med sig av nycklarna till ett framgångsrikt resultat som blickar både 100 år bakåt och 100 år framåt.

 

Nicole Morel, Inredningsarkitekt, Hållbarhetsansvarig Mer arkitekter

Nicole Morel delar insikter från de senaste undersökningarna om hur arbetsmiljön påverkar trivsel på kontoret. Hon diskuterar vilka design- och materialval som kan skapa hållbara och tidlösa arbetsplatser. Genom praktiska exempel visar hon hur företag kan förbättra både arbetsmiljö och hållbarhet.

 

Res med vår eventbuss

För smidig transport har vi bokat en buss till och från eventet. Bussen avgår från Cityterminalen kl. 15.30 och återvänder från Rekomo Lyftkransvägen 7B kl. 20.00. Observera att plats på bussen måste bekräftas minst 48 timmar innan avresa.

 

Varför ska du komma? Förutom att du får nätverka med likasinnade och utbyta idéer, kommer du att lämna dessa event med nya insikter, praktiska verktyg och inspiration att ta dina projekt till nästa nivå.

Eventet är kostnadsfritt, och vi bjuder på mat och dryck, inklusive öl, vin och kaffe. Som en extra bonus erbjuder vi alla besökare 20 % rabatt på hela vårt lager av 50 000 återbrukade möbler. Erbjudandet gäller endast under eventdagen, vid köp i butik, och kan inte kombineras med andra kampanjer.

 

OSA senast 20 November. Vi ser fram emot att träffa dig och tillsammans forma en mer hållbar framtid!


Vänliga hälsningar,
inredningsarkitektur.se, Hållbar interiör och Rekomo