Webbinarium: "Frigör ditt teams potential" When Teamwork Meets Brainpower”,

Arrangör Sumo Growth Institute
Tid 2024-10-24 09:3009:30
Konflikthantering
188 kr

Webbinarium: :  “Frigör ditt teams potential: When Teamwork Meets Brainpower”,

Datum: 24 oktober 2024

Tid: 09:30 - 10:30

Detta är ett webbinarium du inte får missa om du vill förstärka din kraft att påverka ditt team. Upptäck hur sammanhållna team levererar projekt snabbare, optimerar resurser och ökar lönsamheten, vilket ger betydande avkastning på investeringen. 

Lär dig från verkliga fallstudier hur anpassningsförmåga och tvärfunktionellt samarbete kan skjuta ditt team före konkurrenterna. Ta reda på varför att främja förtroende och psykologisk trygghet inte bara handlar om mjuka färdigheter – det är ett strategiskt drag som påskyndar innovation och problemlösning.

Förbättra ditt teams prestationer och säkra er långsiktiga framgång. Viktiga insikter kommer att inkludera strategier för att förbättra teamets prestationer, främja en kultur av förtroende och uppnå överlägsna resultat.

Föreläsare: Anna Sanderoth Vilkas

Anna är en uppskattad talare och motivator, både nationellt och internationellt. Anna är också författare till boken “Chilla – Din guide till framtidens ledarskap”, där hon utforskar modernt ledarskap ur olika perspektiv. Hennes passion ligger i coachande metoder, att motivera individer och att stärka organisationer för att nå sina mål. Som talare är Anna avslappnad, humoristisk, inspirerande och känd för sina fängslande metaforer.

Missa inte denna möjlighet att höja din kompetens.