Team BRA Padel Invitational 2024

Arrangör Team BRA, Gevab Group, Bon Padel, APS, Wicote
Tid 2024-11-15 10:0015:00
Plats Bon Padel Arena, Östra Sörredsvägen 4, 418 78 Göteborg, Göteborg
Lag (OBS! 1 anmälan / lag)
 

Varmt välkomna till Team BRA Padel Invitational 2024!

Fredagen den 15 november kommer vår årliga Team BRA-Padel gå av stapeln på Bon Padel i Torslanda med ett särskilt syfte - att samla in riktigt mycket pengar till Cancerfonden under Mustaschkampen. Årets evenemang är tillägnat minnet av Stefan Ström. En kär och omtyckt medarbetare som lämnade oss alldeles för tidigt.

Dagen startar med registrering kl. 10:00 och under dagen kommer det bjudas på snacks, mat, dryck och underhållning. Restaurang Knarrholmen serverar gomat under dagen!

Vi ser fram emot ett härligt startfält där våra inbjudna gäster och partners med hemliga gäster är med och fightas om titeln och ett fantastiskt prisbord som vi tillsammans med våra partners och sponsorer dukat upp.

Tillsammans med er, våra eventpartners och utställare är vi säkra på att det kommer bli ännu en toppendag, men kom ihåg att även om vi har abonnerat hela hallen så är platserna begränsade - så säkerställ Din plats så snart som möjligt!

Vi tycker att det skall vara kul att tävla för alla oavsett nivå. Därför är tävlingen uppdelad i 2 olika klasser där klasserna kommer ha ett A och B-slutspel.

Vi kommer bjuda på spännande motstånd, priser i världsklass, god mat och dryck - så gör plats i kalendern redan nu!
Varmt välkomna till Gevab Group och Bon Padel önskar Team BRA tillsammans med eventpartners APS och Wicote.

Anmälan


Du kan anmäla dig i länken till vänster ihop med en egen vald spelpartner (behöver inte vara ifrån samma företag) eller som singelspelare och bli ihoplottad med någon. Glöm inte att ange din storlek i anmälan för årets T-shirt.



Spelar du inte padel? Inga problem. Ta med familjen och njut av shuffleboard, dart, Padel Pingpong, relaxavdelningen, eller bara mingla och följ matcherna från läktaren.

Kostnad

Turneringen är kostnadsfri för alla spelare men som del av Team BRA:s insamling till Cancerfonden betalar alla företag 300 kr per deltagande medarbetare eller gäst. Alla insamlade medel går oavkortat till Cancerfonden.

Övrig info

När: Fredagen den 15 november
Var: Bon Padel, Torslanda, Östra Sörredsvägen 4

Samling & registrering: 10:00

Tävlingsstart: 10.30
Slutspel: 14.00-15.00
Prisutdelning: Ca 15.00

För frågor eller vid allergi kontakta Fabian på telefon 072-371 38 64 eller mejla fabian.mikaelsson@brabygg.se