Lulekamraternas höstfest lördagen 26 oktober

Arrangör Lulekamraterna
Plats Ormberget, Luleå
Löpning 1: Frontyard
 
Löpning 2: 20 km
 
Löpning 3: 10 km
 
Alt A: Oxfilé
200 kr
Alt B: Laxfilé
200 kr
Alt C: Moussaka (vegetarisk)
200 kr

Höstfest lördag 26 oktober

Snart är det dags för den årliga höstfesten för Lulekamraternas medlemmar. Även medlems "respektive" (dvs +1) är välkommen att deltaga. ANMÄLAN SENAST måndag 21 oktober.

LÖPNING
--------------
Festen börjar med ett träningspass löpning för dem som vill. Det finns tre varianter att välja på. Startplats för alla tre är Ormbergets värmestuga, där den digitala klockan går över löparspåret. Kom ombytt och klar.

Löpning 1
: Frontyard. Start 13.30 vid värmestugan. Frontyard är ett socialt löparevent där distansen hela tiden är 3 km men för varje varv blir det snålare med tid för att hinna runt. Vi startar på 22 min, nästa varv 21 min osv. Inför varje start samlas startfältet ihop och de löpare som hunnit tillbaka till starten i tid klarar sig vidare till nästa nivå. Vi fortsätter tills det endast är en löpare kvar som hinner runt.

Löpning 2
: Långpass 2 timmar. Samling 14.30 vid värmestugan. Löpning på ormbergets olika motionsspår. Efter halva tiden (ca 15.30) försöker gruppen att passera värmestugan för att möjliggöra samlöpning med gänget som kör "Löpning 3".

Löpning 3
: Långpass 1 timme. Samling 15.30 vid värmestugan. Löpning på ormbergets olika motionsspår. Löpare från "Löpning 2" kommer förhoppningsvis att kunna ansluta till denna grupp genom att passera värmestugan kl 15.30, så att löpning i större grupp blir möjlig.

BASTU, RELAX, MINGEL
-----------------------------------
Från kl 16.30 är Ormbergets dusch och bastu tillgänglig för oss, en trappa ned under Ormbergets restaurang. Efter bastun och fram till middagen börjar 18.00 finns möjlighet till relax och mingel (viss dryck och snacks kommer att finnas) i foajén till Ormbergets restaurang.

MIDDAG
-------------
Det finns tre alternativ att välja mellan vad gäller huvudrätten. Totala menyn enligt nedan.

Förrätt:
Toast med skagenröra.

Varmrätt:
Alt A. Helstekt oxfilé med rödvinssås och wokade grönsaker samt bearnaisesås. Serveras med potatisgratäng

Alt B. Ugnsbakad laxfilé. Serveras med duscesstoppar och romsås

Alt C. Grekisk moussaka med tzatziki (vegetarisk)

Efterrätt:
Pannacotta med mixade bär.

Allergier eller specialkost? Maila erik.loven@ltu.se

ANMÄLAN
---------------
Anmälan och betalning görs här via SimpleSignUp, senast måndag 21 okt kl 23:59.

En person per anmälan.

Varmt välkommen!

Mvh  Styrelsen