Workshop - Live Life Alive with Love and Connection

Arrangör Veronica Durango /Authentic Relations
Tid 2024-11-09 09:002024-11-10 16:00
Plats Luna kliniken (Sensing Center), Kungsbacka
Workshop - Live Live Alive with Love and Connection
4495 kr

Denna workshop kommer att hjälpa dig att låsa upp och omfamna dig själv fullt ut. Oavsett om du står inför fysiska, emotionella, ekonomiska, relations- eller hälsoutmaningar, så ligger roten till allt i hur du ser på och känner inför dig själv - och det är här den sanna transformationen börjar.

                 ”As within so without”

Vid slutet av helgen kommer du att känna dig stärkt, mer levande och mer fri och redo att leva ditt liv från ditt högsta jag på dina villkor, inte längre styrd av ditt förflutna utan inspirerad av den oändliga potential i din nutid då det är där du skapar din framtid.

Allt grundar sig i att leva livet levande med Love and Connection till dig själv i första hand och resten av världen i andra hand. I ditt liv så går du först, så allt handlar om att skapa Love and Connection till hela människan, alltså DIG!


 Denna workshop passar

·      Dig som har läst många självhjälpsböcker och gjort "inre arbete" men ändå stöter på hinder inom något/några områden.

·      Dig som har upplevt något sorts trauma, har en energiblockering, negativa programmeringar och vill släppa det för att läka - komma igenom och gå framåt.

·      Dig som har styrt ditt liv med sinnet, som är kopplat till doing och den maskulina energin och inte med hjärtat, det som är kopplat till den feminina energin.

·      Dig som vill skapa Love and Connection till dig själv, en familjemedlem, förälder, partner, barn, vän, chef, kollega etc.

·      Dig som vill bjuda in en autentisk, själslig och medveten kärleksrelation.

·      Dig som kanske är entreprenör, företagare, chef eller yrkesperson som känner att något saknas eller blockerar flödet i ditt liv.

·      Dig som har begränsande övertygelser kring relationen med dig själv och andra.

·      Dig som behöver få igång flödet i kroppen genom att jobba med din fysiska och mentala hälsa eller komma i kontakt med din intuition. Skapa heart coherens och nå dina drömmar och mål inom alla livets delar.  


2-dagars workshop 

Live Life Alive with Love And Connection

Läk relationssår oavsett om det gäller föräldrar, partners eller nära och kära. Du kommer att lära dig att kommunicera med kärlek, sätta gränser med självförtroende och odla djupare och mer autentiska relationer.

Släpp taget om tidigare sorg, trauma och smärta och skapa fred med dig själv och andra. Genom djupgående helande arbete hjälper vi dig att frigöra dig från känslomässig tyngd genom Love and Connection till kroppen.

Tysta det mentala bruset och hitta ditt inre lugn. Du kommer att lämna workshopen med en större samklang med ditt hjärta och känna frid i ditt dagliga liv.

Lås upp förfäders visdom genom vägledande arbete som läker generationssår som gått i arv inom din familj, och som ger dig styrkan och klarheten att kliva in i ditt nya livskapitel.

Läk trauman frigör energin från tidigare trauman, blockeringar toxisk miljö/människor, där du återtar din självkänsla och personliga kraft.

Öka flödet i din fascia och tona in på din djupaste design inom dig. Bli ett med dig själv och hjälp din fascia att släppa på toxiner, ta in vätska och näring. 


Tillgång till workshop whatsup -grupp där du kan hålla kontakten med gruppen efter workshopen.


 DIN INVESTERING 

5,495 kr ink moms) Privat person 

5,495 kr exkl. moms) Företag


Early Bird 4.495 fram till den 23 oktober

Vid önskan om delbetalning så går det att ordna. Maila bara så löser vi det.


Frågor till: hej@veronicadurango.se 

(Din plats ärkrad först när anmälan finns på mailen samt betalningen är gjord)

*Anmälan är bindande. (Din plats är säkrad när anmälan samt betalningen är gjord) 

Avbokning är endast gällande om den sker 14 dagar innan eventet startar med uppvisande av sjukintyg.

                             Veronica Durango och Petra Lind