GRANPYNTNINGSTÄVLING

Arrangör Handelsplats Höganäs
Tid 2024-12-01 15:002024-12-18 19:00
Plats Höganäs , Höganäs
GRANPYNTNINGSTÄVLING
 

Hej, 

 

Även i år vill vi skapa en härlig julkänsla i stan genom att låta er verksamheter pynta er alldeles egna gran och ha den utanför er verksamhet. Involvera era anställda och era kunder i den kreativa processen och gör det till en kul grej. Det är fritt fram att vara kreativ i hur ni smyckar granen och det är fritt fram att skapa engagemang i sociala medier på olika sätt.

 

Detta är ett initiativ som genomförs av Handelsplats Höganäs och Höganäs kommun. Likt tidigare år handlar det om att pynta sin gran utifrån bästa kreativa förmåga och sedan handlar det om att flest personer/besökare röstar på just er gran. Vi ber att få återkomma med hur exakt röstning osv kommer att gå till och vi förbehåller oss rätten att rigga tävlingen på ett sätt som är mest aktiverande. 


Bästa gran vinner 400 EURONÄS som ni kan använda för att hitta på något trevligt med er personal. Vi har också ett pris som lottas ut bland dem som röstar. 


Det kostar inget för er att vara med i tävlingen, men det krävs att granarna är smyckade och klara till den 1 december när vi har julskyltning i stan. Granarna kommer att levereras i mitten av november (återkommer med exakt datum). det finns ett begränsat antal, så det är först till kvarn som gäller. 

 

Mvh/Sofie Oldfield, Centrumutvecklare Handelsplats Höganäs