Great MBA Network 12 september 2024

Arrangör Great Group
Tid 2024-09-12 12:0014:00
Plats Eventcenter Mirum Galleria, Norrköping
Great MBA Network 19 april 12.00-14.00
 

Great MBA Network Lunch med Challenge

Hej gänget 👋🏼

Nu är det dags igen för en härlig lunch med alla fantastiska MBA-deltagare! Ni är nu över 75 personer i nätverket, och vi hoppas verkligen att så många som möjligt kan komma. Vi får även besök av några gäster som funderar på att ansluta till Great MBA Network med kursstart den 26 september.

 Detta är en perfekt chans att umgås och "catch up" med dina kurskamrater, men också att lära känna deltagare från andra klasser lite bättre. Temat för lunchen blir en spaning på de senaste trenderna inom försäljning – det händer mycket just nu, och vi lovar att hålla er uppdaterade!

 Vi ses den 12 september, klockan 12.00 – ca 14.00på Eventcenter i Mirum Galleria.

När vi har avnjutit en förträfflig lunch kommer vi att köra The Challenge. Det består av tio spännande actionrum där målet för ditt lag är att samla så mycket poäng som möjligt och vinna över kollegorna. Bakom varje rum finns en tanke på att träna kommunikation, teambuilding och samarbete. För att genomföra utmaningarna på bästa sätt behöver laget jobba tillsammans med både huvudet och kroppen.

Vårt mål med nätverket är att ni ska fortsätta hålla kontakten och samtidigt skapa möjligheter för utbyte mellan grupperna. Vi vill också fortsätta skapa värde för er i era bolagsresor.

Vi hoppas verkligen att du både vill och kan komma 🧡

Glöm inte att meddela oss om eventuella kostpreferenser – även om Elin är en stjärna på att hålla koll på det.

Vi ser fram emot att träffa er ☀️

 

Anmäl dig via länken nedan 👇🏼

/Great Group-gänget