Linnéa Claeson om mod och medmänsklighet

Arrangör Österåkers kommun
Tid 2024-11-25 19:0020:30
Plats Berga teater, Lennart Neckmans väg 8, Åkersberga
Standardbiljett
Platser kvar: 193
 

Linnéa Claeson är en prisbelönt föreläsare, jurist, tvåfaldig handbollsvärldsmästare och människorättsförsvarare. Hon är en talare med stor karisma som tar upp aktuella ämnen ur ett samhälleligt perspektiv.

I sina föreläsningar adresserar Linnéa ämnen som mod och medmänsklighet, hur vi kan öva på dessa saker för att bli bättre vänner, medarbetare, ledare och medmänniskor. För mod är karaktärsbyggande och smittar av sig. Hon visar att den minsta av goda gärningar kan betyda hela världen för någon och kan bli det stora syftet för högpresterande team. Linnéa Claeson har den smittande övertygelsen om att du kan skapa en värld som är lite snällare, klokare och modigare!

Linnéa har mottagit priset som Årets jurist med motiveringen att hon har förmågan att göra komplicerade frågor förståeliga för allmänheten på ett pedagogiskt vis. Linnéa har toppat TCO:s lista över framtidens mäktigaste svensk samt mottagit Årets talare Hederspris på Talargalan. Utöver det har Linnéa mottagit FN-förbundets pris för sitt arbete för mänskliga rättigheter.