Konfirmation i Svedala församling 2024-2025

Arrangör Svedala församling
Tid 2024-05-10 11:492024-10-10 11:49
Plats Svedala kyrka och församlingshem, Online
Konfirmation
 

Vad roligt att just du vill konfirmera dig!
Du kan anmäla dig till följande grupper:
Observera att det finns maxantal i alla grupper. 
Först till kvarn...


Hundgruppen
Med inriktning på hundar & andra djur Gillar du djur? Har du en hund, funderar du på att skaffa en hund? Denna grupp träffas en lördag i månaden, här har vi konfirmationsläsning på förmiddagen. På eftermiddagen så hittar vi på något som har med hundar eller andra djur att göra! Denna grupp åker på 3-dagars läger över en helg.

Tisdags/Onsdagsgruppen
Vi träffas på tisdagar/Onsdagar. Vi börjar direkt efter skoltid med en liten fika. Denna grupp åker på 3-dagars läger över en helg.

Sommargruppen - Bollsport
Vi ses sommarlovets 3 första veckor. Vi börjar med ett 4-dagars läger första veckan. Passar dig som är intresserad av sport och fysisk aktivitet!

Sommargruppen - Musik
Vi ses sommarlovets 3 första veckor. Vi börjar med ett 4-dagars läger första veckan. Passar dig som är intresserad av musik, du behöver inte spela ett instrument eller sjunga. Ett musikintresse räcker!

Klicka på knappen "Anmäl dig" till vänster så kommer du till anmälningsformuläret.

Först till kvarn gäller. Under sommaren får du reda på vilken grupp du kommit med i.

Vi ser fram emot att träffa dig till hösten!

OBS!
Längst upp på anmälningsformuläret står "Valda alternativ har reserverats. Vi håller reservationen i 40 minuter". Detta är en förtryckt text och gäller inte din anmälan. När du fyllt i formuläret och tryckt på skicka-knappen är du anmäld.
Om du fyller i ditt mobilnummer under Ansvarig för anmälanfår du en bekräftelse på anmälan via SMS. SMS:et skickas från ett danskt nummer och går inte att besvara.