”Antiaging – strategier för att bromsa åldersrelaterade sjukdomar” och produktnyheter med Peter Wilhelmsson

Arrangör Alpha Plus
Tid 2024-06-11 19:0021:00
person
 

Då är det äntligen dags för ett nytt kostnadsfritt webinar tillsammans med Peter Wilhelmsson! Den här gången kommer vi att hålla ett livewebinar tillsammans med Peter på det spännande och högst aktuella temat Antiaging.

Tema: Antiaging - strategier för att bromsa åldersrelaterade sjukdomar
Datum: Tisdagen den 11 juni
Tid: kl 19.00–21.00

OBS! Webinariet är endast öppet för återförsäljare av Alpha Plus.

Peter Wilhelmsson är grundare av Alpha Plus och en av Sveriges främsta experter inom närings- och funktionsmedicin med mer än 30 års erfarenhet inom området. Han är utbildad Näringsmedicinare (NMTF), Naturläkare (SNLF), Funktionsmedicinare (IFMCP) samt Anti-aging-medicinare (ABAAHP, FAARM). Peter har själv författat eller varit medförfattare till 15 olika böcker genom åren och är en väldigt uppskattad föreläsare och inspiratör!

Innehåll:
Webinariet med Peter Wilhelmsson kommer att handla om hur vi kan bromsa åldrandet och då med speciellt fokus bland annat på Alpha Plus senaste produktnyheter NAD+ Resveratrol, Quercetin och NAC. NAD+ Resveratrol är särskilt intressant eftersom den innehåller nyckelkomponenter som är mycket omtalade inom området longevity/antiaging och som för närvarande är högst aktuella inom hälsokostbranschen.

Peter kommer även att belysa andra produkter och nyheter inom Alpha Plus sortimentet som är relevanta för temat.

NAD+ är ett koenzym som spelar en central roll i flera cellulära processer, inklusive energiproduktionen i våra celler. Genom att öka nivåerna av NAD+ i kroppen kan vi potentiellt stödja cellfunktionen och därigenom minska åldrandet.

Resveratrol är en polyfenol som framför allt finns naturligt i röda vindruvor och har visat sig ha antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper. Dess förmåga att bekämpa oxidativ stress och inflammation kan bland annat bidra till att förhindra åldersrelaterade sjukdomar.

Anmälan
Varmt välkommen att anmäla dig via länken nedan! Sista anmälningsdag är måndagen den 10 juni (24 timmar innan start).

OBS! Den digitala Zoom-länken till webinariet skickas ut till dig som anmält dig via e-post under förmiddagen tisdagen den 11 juni, dvs samma dag som webinariet äger rum.

Webinariet kommer att spelas in och skickas ut i efterhand till alla som har anmält sig.

Vid frågor eller eventuella återbud är vi tacksamma om du avbokar din plats så snart du vet genom att mejla till order@alpha-plus.se