Mixträning tisdagar på Scratch Golf i Bromma - nästa 16 april

Arrangör Björklidens golfklubb
Tid 2024-04-16 18:0020:00
Plats Scratch golf Ekbacksvägen 32, Stockholm
Två delar på en matta - HÖGER
150 kr
Två delar på en matta - VÄNSTER
150 kr
Reservlista
 

Nu har vi startat en ny grupp - Mixgruppen - öppen för alla medlemmar i Björklidens GK!

Håll i gång golfsvingen i Björklidens nya MIX-grupp på Scratchgolf i Bromma, Ekbacksvägen 32. Vi träffas varje tisdag 18-20 och spelar en kul bana under perfekta förhållanden och med kaffe inom synhåll. Gruppen passar damer, herrar, seniorer, juniorer, nybörjare och mer rutinerade - och är en möjlighet för alla som inte har tid med golfspel dagtid. Du bör vara på plats redan 17:45 för att få instruktioner och veta vem du ska spela med. I möjligaste mån kommer du att få spela med någon motsvarande din spelnivå. Vi är två på varje matta för mest möjliga golfspel och som garanterar att vi hinner runt vår bana. Det finns  för närvarande 16 höger och 2 vänsterplatser. Kostnaden är 150 :- per person och per tillfälle. 

Bokningen öppnar normalt på torsdag-fredag för kommande vecka och stänger på söndag innan träningstillfället kl 19:00. Boka gör du med boka-knappen här på sidan. Vid fullbokat kan du ställa dig på reservlistan. Om plats blir ledig kommer du bli kontaktad av Björkliden.  

Parkering finns både på bak och framsidan, på framsidan kostar det 5 kr timmen. På baksidan finns några få gratisparkeringar, men glöm inte p-skivan i bilfönstret.

Mycket välkomna// Jan och Jarl

Björklidens Golfklubb