Projekt bussa studenter!

Arrangör Luleå Näringsliv
Tid 2024-08-22 13:0016:00
Projekt bussa studenter!
 

Den 22a augusti hämtar fyra bussar upp 200 studenter inom ekonomi för att visa upp Luleås stad, kulturen, idrotten och vårt fantastiska näringsliv. Under resan kommer flera stopp att ske, som på Ormberget där det går att se ut över stora delar av staden, i den nya industriparken, på Luleå Energi Arena för att träffa representanter från våra elitlag, och på kulturens hus där studenterna blir informerade om evenemang och händelser på Luleås olika kulturscener. I bussarna finns guider på plats som berättar om vår stad.

I slutet samlas alla studenter, företag och representanter på södra hamnplan för ett super-mingel där det bjuds på mat, dryck, tävlingar och mingel med framtida arbetsgivare- ni i branschrådet.

Syftet är att visa de nya studenterna vilken stad Luleå är – och vad platsen och staden kan erbjuda. Vi vill visa företag och organisationer som finns – och som därmed kan vara potentiella arbetsgivare. Det långsiktiga syftet är självklart att få fler studenter att stanna kvar I Luleå efter avslutad studiegång.