Träning Erik Berggren 26/4

Arrangör Luleå Ridklubb
Tid 2024-04-26 14:0020:00
Plats Lokmannavägen 61, Luleå
Häst
 
Ponny
 

Träning för privata 26/4. Markarbete och hoppning

Endast fredag från 14.00 och framåt. Då Erik åker hem på fredagen vet vi inte riktigt än hur sent han kan stanna på anläggningen. 

All ridning sker i varma ridhuset.

Pris Ca 500 kr.

Utlägg för resa delas med Real. Därför kan priset ändas, både bli billigare och lite dyrare. Betalning sker efter träningen med Swish. 

Kort presentation:

Erik Berggren

Har ridit sedan 6-års ålder och är utbildad B-tränare.

Han har tävlat upp tom Internationell Svår Hoppning (bl a Nation Cup), Nationell Dressyr (USM samt Intermediere) och lite fälttävlan (DM-seger).

I Sverige har han arbetat med galopphästar, hopphästar och på ridskola. I Tyskland har han arbetat både med med dressyr- och hopphästar.

Han arbetade ett par år hos uppfödarna Walla Säteri i Östergötland med inridning och utbildade av unghästar. Då tränade och tävlade han bla deras godkända hingst Tabac i dressyr. 

1994-2005 arbetade Erik på riksanläggningen Ridskolan Strömsholm. I olika perioder som unghästutbildare, lärare i unghästutbildningen, lärare i hoppning och som stallchef.

På Hästsjukhuset Strömsholm har han arbetat som veterinärassistent och var med att få igång utredningar med testryttare. Det innebar att han provred hästar som ägarna upplevde hade problem för att känna hur de kändes från ryggen. ”Mycket intressant, kul och lärorikt!”


2005 startade Erik i egen regi med träningar.
I stort sett alla platser jag började åka till är fortfarande kvar. Det är kul! 
Jag utbildar på alla nivåer genom dom träningar jag håller.