GGI VIP INBJUDAN 2024

Arrangör GEVAB GROUP
Plats Gevab Group Arena, Bon Padel, Torslanda , Göteborg
Tryck Boka för att anmäla dig!
 

Nu är det dags igen!

Torsdagen den 23 maj kommer den tredje upplagan av vår VIP padeltävling GEVAB GROUP INVITATIONAL 2024 gå av stapeln på Gevab Group Arena i Torslanda (Bon Padel). Förra året blev det en mycket uppskattad, rolig tävling och vi tänkte att vi skall försöka återskapa den och kanske till och med göra den ännu bättre i år!

Tävlingen startar kl.13:00 (med registrering mellan 12.00-12.30 för spelare) och under dagen bjuds det på en massa god mat och dryck m.m.

Vi ser framemot ett roligt startfält där våra inbjudna gäster och sponsorer är med och fightas om de åtråvärda vandringspokalerna och ett fantastiskt prisbord som vi tillsammans med våra leverantörer och sponsorer dukat upp. 

Tillsammans med Er är vi säkra på att det kommer bli ännu en toppendag, men kom ihåg att även om vi har abonnerat hela hallen så är platserna begränsade - så säkerställ Din plats så snart som möjligt.  

Vi tycker att det skall vara kul att tävla för alla oavsett nivå. Därför är tävlingen uppdelad i 3 olika klasser där alla klasserna kommer ha ett A och B-slutspel.

Anmälan
Du kan anmäla dig i länken till vänster ihop med en egen vald spelpartner (behöver inte vara från samma företag) eller som singelspelare och bli ihoplottad med någon - kanske en från oss. Glöm inte att ange din storlek i anmälan för årets VIP T-shirt.

Spelar du inte padel - inga problem, du är lika välkommen att hänga med oss och spela shuffleboard, kasta lite pil (på en darttavla..), hänga i relaxen eller bara mingla och vara åskådare.

Vi kommer bjuda på spännande motstånd, priser i världsklass, god mat och dryck - så gör plats i kalendern redan nu!  

Varmt välkomna önskar GEVAB GROUP och årets SPONSORER

När: Torsdag den 23 Maj
Var:         Bon Padel, Torslanda
                                    Östra Sörredsvägen 4
Samling & Registrering:        12.00 - 12.30 
Tävlingsstart:        13.00 
Mat serveras från:                 14:00
Eventet avslutas:       Runt 16:30 -17 tiden*

OSA:  för planering senast tisdagen den 14 maj

För frågor eller vid allergi kontakta Bea på telefon 0721-889708 eller mejla bea.lijic@gevabgbg.se

*prisutdelningen sker direkt efter att de sista finalmatcherna är spelade