Lunchseminarium om Lumeno - en digital följeslagare, 18 januari

Arrangör SPIV
Tid 2022-01-18 12:0012:30
Lunchseminarium 18 januari
 

Tisdagen den 18 januari kl 12.00 får träffa Marie Niljung – författare, HR-konsult och social innovatör och Susanne Tell – föreläsare och författare som tillsammans med Filippa Gagnér Jenneteg folkhälsovetare och författare skapat appen Lumeno. Appen bygger på boken Handbok för livskämpar: till dig som inte vet om du orkar leva (2018).

Seminariet riktar sig till alla som är intresserade av ett nytt digitalt verktyg i suicidpreventionen – en app som kan hjälpa dig att förstå dig själv bättre, hitta verktyg för att ta dig ur mörkret, söka kontakt när du behöver det och upptäcka att ljuset återvänder.

Lumeno vänder sig till alla – både livskämpar och medkämpar. Människor i hela samhället med andra ord. Lumeno kommer aldrig bli färdig utan är i ständig utveckling där varje användare av Lumeno kan vara med och bidra.

Ur olika perspektiv kommer Marie och Susanne att samtala om bakgrunden till att Lumeno skapades och hur appen kan användas. 

Möjlighet till frågor är begränsad men skicka gärna in frågor i förväg till info@suicidprev.se så försöker vi besvara dessa under seminariet.

Varmt välkommen med din anmälan!