[MED DANS] Verktygslåda för arrangörer

Arrangör Arrangörer i Norr
Tid 2021-11-27 12:0016:30
Plats Jokkmokk, Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Sparbankssalen Ája
[MED DANS] Verktygslåda för arrangörer - kurs inkl lunch och fika
 
[MED DANS] Verktygslåda för arrangörer- kurshelg inkl måltider, dansföreställning och hotell
 
[MED DANS] Verktygslåda för arrangörer - Kurshelg inkl måltider, dansföreställning - ej hotellövernattning
 

[MED DANS] Verktygslåda för arrangörer


Välkommen till kursen [ MED DANS ] Verktygslåda för arrangörer! Under en dag gör ni ett överlevnadskit för arrangörer, går på telefondejt med en konstnär, kartlägger ert lokalsamhälle, glömmer bort sociala medier och skapar ett omöjligt dansarrangemang. 


Varje plats och arrangör har en uppsättning förutsättningar, behov, ambitioner och kunskaper lika unika som konstnärerna de presenterar. [MED DANS] är en levande och flexibel metod för att synliggöra, fördjupa och expandera arrangörens kunskaper och intressen i relation till konstnärer, publik och lokalsamhälle.


[MED DANS] är ett resultat av tre års samarbetade mellan Riksteatern, Riksteatern Skåne och koreografen Rachel Tess som driver Milvus Artistic Research Center (MARC) i Knislinge, Skåne. Målet var att erbjuda publika och fördjupade möten med dans och koreografi på mindre orter i Skåne, i samarbete med lokala riksteaterföreningar.


Uppemot 40 evenemang med publik, konstnärer och arrangörer genomfördes och längs med vägen utbyttes erfarenheter och idéer. En kunskapsbank hade uppstått och som en följd av denna utformade MARC metoden [MED DANS] i nära dialog med Catharina Göransson Malmgren från Åstorps Riksteaterförening.

 

Kursledare: Tina Eriksson Fredriksson 

Med på länk: koreografen Rachel Tess & Catharina Göransson Malmgren Åstorps Riksteaterförening 


----


Mer om anmälan:

Du kan anmäla dig enbart till lunch och kursen inkl fika, eller vårt erbjudande med lunch, kurs inkl fika, middag, föreställningen Room X, mingel och övernattning på hotell Jokkmokk. Det finns även ett alternativ för dig som väljer att bo privat, bosatt i Jokkmokk eller önskar resa hem lördag kväll.


Samtliga alternativ alternativ är kostnadsfria för dig som anmäler dig via Arrangörer i Norr. 


Begränsat antal platser. Du ska vara aktiv arranggör inom området, samt bosatt och verksam i Norbotten. Vid fullbokat kan ett urval komma att göras. Du som är med i en Riksteaterförening i Norrbotten kontaktar dem för anmälan.

 

Resersättning inom Norrbotten: 

Milersättning den skattefria delen á 18,50/mil, eller utlägg för kollektivtrafik som redovisas med kvitton tillsammans med reseräkning. Betalas ut i efterskott. Gäller alla anmälda.

 

Alla tider:

Lunch 12-13.00 på Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum

Aktivitet 13-13.45: TBA

14-16.30 [MED DANS] Verktygslåda för arrangörer

17-18.00 Middag

18-21.00 Room X - https://www.facebook.com/events/1053782085474269

Mingel på Hotell Jokkmokk 21-23.00 – med dansare, koreografer, arrangörer


Ett samarbete mellan: Riksteatern Norrbotten, Jåhkåmåhkke Labut DÁLVVE - Jokkmokk i Rörelse VINTER och Arrangörer i Norr.