Lunchklubben - Strategisk improvisation

Arrangör Tillväxt Syd
Tid 2021-12-03 12:0013:00
Plats Gamla Rådhuset, Ystad
Lunchklubben - Strategisk improvisation
 

Strategisk improvisation i en föränderlig värld

 

I en värld av ständig förändring krävs något annat än linjärt tänkande, styrning och planering. Det handlar mer om att agera nu och situtationsanpassat, något som inte minst pandemin har lärt oss alla.

 

Strategisk improvisation är ett nytt sätt att tänka för den som behöver agera mer i takt med sin tid och omgivning. Tankesättet utgår från förmågan att lyckas balansera ordning och kaos, konstanter och förändring, tillit och mod och att lita på sin inre kompass.

 

Välkommen till lunchmöte om strategisk improvisation, ett nytt sätt att tänka för alla som behöver agera i takt med sin omgivning, som behöver balansera det konstanta med förändring och ekonomisk lönsamhet med samhällsansvar och större mening.

 

Du kommer att få en rad ögonöppnare och konkreta råd utifrån en bas av omvärldstrender, kommunikations- och ledarskapsforskning och musikalisk improvisation samt praktiska erfarenheter från framgångsrika ledare, marknadsförare, kommunikatörer och samhällsaktörer från näringsliv, offentlig och idéburen sektor som lärt sig improvisera strategiskt. 

 

Mötet leds av Katarina Gentzel Sandberg, Gullers Grupp som tillsammans med Jesper Falkheimer (professor strategisk kommunikation vid Lunds universitet) har gett ut två böcker på temat strategisk improvisation.