We Meet & Walk 'n' Talk Women

Arrangör We Meet
Tid 2021-03-05 11:0012:30
Plats Clarion Collection Hotell Fregatten, Varberg
We Meet & Walk 'n' Talk Women
 

Hos oss på Clarion Collection Hotel Fregatten, Röda Korset Varberg och Öppna Företag värderas mångfald högt!


Tillsammans har vi startat ett nätverk för integration

med fokus på möten mellan människor. Vårt koncept heter We Meetsom hittills bestått av återkommande lunchträffar där vi bjuder in arbetssökande med utrikes bakgrund och företagare branschvis. Helt förutsättningslösa möten med syftet att förstå varandra bättre och öka chanserna för en ännu bättre integration och som i bästa fall leder till praktikplatser och/eller jobb. 


Med tanke på den rådande situationen vill vi testa ett annat sätt att mötas. Denna gång bjuder vi in kvinnor till vårt nya koncept We Meet Walk & Talk. Tanken är att vi ses utanför Clarion Collection Hotel Fregatten. Därefter delar vi upp oss i mindre grupper och går en promenad där vi håller avstånd till varandra. Vi samtalar och lär känna varandra, helt förutsättningslöst. Väl tillbaka vid hotellet bjuder vi på en enkel fika utomhus och fortsätter med öppna samtal. 


Här kan du som medmänniska och företagare verkligen göra skillnad! För nyinflyttade familjer med utrikes bakgrund är det svåraste för kvinnorna att komma in i samhället och på arbetsmarknaden. Syftet är inte att det ska leda till praktik eller anställning i första hand. Vi vill skapa nätverk och vi kvinnor ska hjälpa varandra.


Ta chansen och boka in den 5:e mars redan nu i kalendern. Detta är väl investerad tid för alla inblandade! Obs - kläder efter väder.


Anmälan görs via denna länk senast 2:a mars. För frågor kontakta Josefine Gudmundson på josefine.gudmundson@choice.se