Feel Good November 21-dagar

Arrangör Frida & Josefin
Tid 2020-11-01 00:002020-11-21 00:00
Plats ONLINE
Frida Otterström
 
Josefin Hederstedt
 

NÄR DU ANMÄLER DIG GODKÄNNER DU NEDANSTÅEDE VILLKOR

Häng med under 21 inspirerande och motiverande dagar ONLINE!

Ge dig själv en hälsosammare version av dig själv! 

Visste du att de tar 21 dagar att ändra en vana, så söker du en förändring så är du på rätt plats!

Detta är ingen Quickfix utan en Quickstart för att snabbt och enkelt komma igång. 

För vem?

Det passar alla då man deltar utifrån sina förutsättningar och mål. 

Ditt mål kan t ex vara ett eller flera av nedanstående:

Inspiration att göra sunda val Förbättra din hälsa Ha kul i en härlig gemenskap Få mer energi Skapa goda vanor för livet Få hjälp att nå dina personliga mål Få bättre träningsresultat Förändra din vikt Skapa ett mer hälsosamt och aktivt liv Jag och med att allt skär online kan du vara vart som helst i världen. 

Vad får jag?

Fokus på näring med ett kostupplägg som enkelt anpassas till dina förutsättningar och mål. Dagliga inspelade träningspass på 15-20 min. Minst 2 Facebook Live Träningspass i veckan med hemma träning. Sluten supportgrupp på Facebook med inspiration, motivation, pepp, recepttips mm. 

Passar träningen mig?

Träningen är uppbyggd så att den passar alla oavsett förutsättningar. Vi använder vår egen kropp som tyngd och passar varierar mellan, styrka och kondition. 

Du får olika träningsvideos i veckan att följa som tar ca 20 min. Du väljer själv när du gör passera men vi rekommenderar minst 2-3 träningspass / vecka. 

Hur fungerar kostupplägget?

En balanserad kost kan ge oss alla näringsämnen vi behöver, men ibland lägger vårt livspussel hindrar jag vägen för ett hälsosamt liv. Vi använder Herbalife Nutritions näringsprodukter som hjälper för att komplettera vår kost. 

Utöver deltagaravgiften på 60 kr, finns det inga andra kostnader än de maten och de Herbalifeprodukter som är aktuella för dig att använda under perioden.

Alla får hjälp med att skapa en kostplan som bl a gör det lättare för dig att:

Nå dina närings- & hälsomässiga mål. Fatta hälsosammare beslut. Få variation i måltiderna. Spara tid Minska stress Prata med din coach eller den som bjudit i dig om nödvändig paket som passar bara gräva bäst!

Frukost - För dig som inte äter frukost eller vill börja äta en bättre, mer näringsrik frukost och vill komma igång med det för att starta dagen optimalt. Passar alla oavsett mål!

Förändra din vikt - för dig som vill förändra din vikt. 

Sport / produktion träningsresultat / bygga muskler - För att gräva som är aktivt och vill komplettera när jag tänker dina dagar för att optimera dina träningsresultat. 

Priser från 1105 kr för produkter

* Deltagaravgiften 60 kr 

* Swishas till Helene Rudinsson: 070-741 07 06

* Märk betalningen med "FeelGood November"

Att delta kostar 60 kr / deltagare, 50 kr av dessa går till en prispott som delas ut på slutet av utmaningen till deltagarna med bästa resultat *.

Prispotten

Det finns ingen förtjänst i deltagaravgiften. 10 kr för varje 60kr, kommer att hålla för att täcka kostnader för bl.a ​​signupsidan. De återstående 50 kr från varje registrering bidrar till prispotten.

Prispotten kommer att delas ut använda exemplet nedan:

Om det är 100 personer som är registrerat på denna utmaning, kommer det att finnas 5000 kr att fördela till de med bästa resultat.

För att vinna måste deltagaran delta på Celebration Party, Herbalife Coacherna skriver ut i den stängda Facebook grupp vart du kan delta ifrån. Alla kan vara med, live eller online.

Hur fungerar det?

Du har tittat på informationsvideon som din Coach / Herbalife medlem delat med dig. Du har pratat med din tränare kring vilka produkter du ska ha till utmaningen och du har beställd dem hos din tränare. Du fyller nu i anmälan här för att registrera ditt deltagande och betalar avgiften till prispotten. Jag har kvitto för anmälan finns det en länk till den slutna Facebookgruppen där allt kommer att ske. Ansök om att gå med och coacherna släpper in dig några dagar införande. OBS! Ingen återbetalning av 60 kr anmälningsavgift om du ångrar ditt deltagande i "Feel Good - 21 dagar mot ett bättre jag Oktober-2020".

* För att delta i tävlingen kring bästa resultat, godkännare du att vi får använda dina resultatbilder. Godkänner du det ej, kan du inte delta i tävlingen om prispotten. Du kan delta i 21-dagarsutmaningen utan krav på att fota dig, men då kan du inte vinna från prispotten.

Har du frågor och funderingar, tveka inte att kontakta mig:

Frida Otterström 070-4402086

frida_79@msn.com