Transportavtal som skapar klimatnytta - så funkar det!

Arrangör Cleantech Östergötland, Logistikkluster Östergötland, Östgötautmaningen
Tid 2020-10-20 14:3016:00
Plats Digitalt på plattformen Zoom, anmäl dig så skickar vi ut en länk och instrukt...
Standardbiljett
 

Nu bjuder Cleantech Östergötland, Logistikkluster Östergötland och Östgötautmaningen in till ett webinar, där vi delar praktiska exempel och ett nytt öppet plattformsverktyg baserat på erfarenheter och kunskap hos kunder och transportörer, som går före i omställningen mot klimatmålen. 

Under våren tog Cleantech Östergötland, Östgötautmaningen, Logistikkluster Östergötland fram Avtalsplattform för Fossilfria Transporter. Den är resultatet från en intervjustudie och workshop som genomförts bland aktörer i Östergötlands logistikkedja. Resultatet är en unik samverkansinriktad plattform med rekommendationer, hjälpmedel och praktiska exempel, som syftar till att ge marknadsaktörer, som söker kunskap och praktiskt stöd för omställning till fossilfria transportlösningar, en utveckling i sitt arbete. Nu vill vi dela den med dig och din organisation.

Under  webinariet intervjuar vi med representanter från Östergötlands logistikkedja och hör dem berätta om sina praktiska lösningar för att ställa om. Vi möter bla företrädare från Econova och Alltransport.

Program:

  • Inledning - utmaningen att ställa om
  • Ställ om NU – vi har samlat kunskap, erfarenheter och tydliga exempel i vår samverkansplattform ”Avtalsplattform Fossilfria Transporter”

Exempel ur verkligheten – vi intervjuar köpare och säljare av transporter

  • Krav från kundens kund styr utvecklingen
  • Samverkan för att skapa dubbelnytta
  • Kundkrav eller gemensamma mål och samverkan?

Evenemanget är kostnadsfritt och vi vill motta din anmälan senast den 18/10.

Varmt välkommen!

Plats

Digitalt på plattformen Zoom, anmäl dig så skickar vi ut en länk och instruktioner dagen innan.