Jane inspirerar-Kirsi Li Wahlström

Arrangör Jane Norrbotten
Tid 2020-11-05 14:3016:00
Plats Zoom.us ONLINE, Online
Jane inspirerar-Kirsi Li Wahlström
 

Vi gästas av Kirsi Li Wahlström som kallar sig för Blissful Business Doula, coach, brukspoet, lantis & livskonstnär.

Hon driver sitt företag Blissum hemifrån gården utanför Härnösand i Höga Kusten, och möter sina kunder som finns utspridda över hela landet i huvudsak online. 
Hon coachar och utbildar främst kvinnor som driver soloföretag i att tjäna pengar på att göra det som dom älskar och att göra det på ett själfullt och autentiskt sätt.
Hon kommer att ge inspiration och kunskap om hur du kan skapa ett liv och företag som passar dig.
Några av de saker hon kommer att beröra är
- Hur tjänar vi tillräckligt med pengar på att göra det som vi älskar?
- Hur hittar vi modet att gå den väg som vi längtar?
- vad behövs för att göra övergången från hobbyföretagare till heltidsentreprenör?
- hur kan man ta sitt företagande online så att man kan ha kunder överallt, jobba vart man vill eller till och med låta företaget jobba åt dig medan du sover

Tack vare en utmattning för 15 år sedan kom Kirsi Li att utbilda sig till coach och så småningom att starta eget med intentionen att kunna hjälpa andra att utvecklas utan att själv bränna ut sig. Siktet var redan från början inställt på att både kunna leva ett liv som passar en högkänslig och kreativ själ och samtidigt tjäna pengar på att göra det som hon älskar. Dessutom att göra det på ett själfullt sätt.

Hon drev företaget vid sidan om sin anställning som kommunikationsstrateg under flera år innan hon klev in helt i sitt företag som hon nu drivit på heltid i sen 2014.
Kirsi Li delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter med både humor och värme. 
Du kommer också att ha möjlighet att ställa frågor och göra övningar under denna workshop, som hjälper dig framåt i ditt företagande.

---
Föreläsningen är den andra av fyra som Jane Norrbotten genomför med stöd av Luleå kommun och Region Norrbotten. En serie inspirerande och utvecklande föreläsningar för entreprenörer inom kulturella och kreativa näringar. 

Jane Norrbotten är en ideell förening för kreativa kvinnor i Norrbotten. Alla föreläsningar genomförs i en Jane-anda baserat på föreningen stadgar och värdegrund. På våra föreläsningar i denna serie är alla välkomna – oavsett könsidentitet och yrke.

Vi har en "no show-avgift" på 200:- om du inte avbokar din plats vid förhinder senast dagen innan. Avbokning görs till janenorrbotten@gmail.com.