Torrsättningar 2020 stora båtar

Arrangör Rörstrands båtklubb
Tid 2020-09-26 19:422020-10-17 19:42
Plats Varvet Rörstrands Båtklubb, Stockholm
Torrsättning 1 Lördag 26 september kl 08.00
 
Torrsättning 2 Lördag 10 oktober kl 08.00
 

Torsättningar

Större båtar över 2 ton tar vi upp vid två tillfällen, lördag den 26/9 och lördag 10/10. Som i våras så kör vi med anmälan via Simple signup där du går in och väljer datum. Antalet platser per sjösättning är begränsat. Anmäl dig i tid innan platserna tar slut. Är du ny medlem så hör av dig till mig om det är några tveksamheter, efter att ha läst all info (se nästa avsnitt).

Små båtar ska inte anmäla sig här.

Har du bytt båt under sommaren maila undertecknad separat med båtens vikt och mått samt hur du tänkt torrsätta den. Egen vagn eller bockar.

Förberedelser: Som vanligt gäller att du ska ha ditt pall/täckmaterial i ordning och på plats på Båtvarvsgränd. Du bör åka ner till varvet och försäkra dig om att allting finns kvar där det ska så du inte står där utan t ex stöttor när båten ska upp.

Märk bockar/vagnar/övrigt mtrl tydligt med namn & telefonnummer. Bockar ska ha ett tydligt streck som markerar mitten på bocken och det ska finnas sulor (plankbitar att ställa dem på) till dem.

Bottentvätt är inte tillåtet på varvsplan om du inte har en botten som är helt fri från giftiga färger. Om inte rekommenderar besök på båttvättanläggning innan torrsättning, Pampas har rabatt för vår klubb - se hemsidan!