Bankörning Sviestad onsdag den 5/8

Arrangör LMS i banracingsektion
Tid 2020-08-05 17:0020:00
Plats Linköpings Motorstadion, Sviestad, Linköping
Bankörning Sviestad onsdag den 5/8
 

Folkhälsomyndigheten har publicerat nya riktlinjer vilket gör att vi kan ta emot deltagare som inte är medlemmar i LMS. För att minimera risken för smittspridning säljer vi ENDAST platser på FÖRKÖP (anmälan och betalning). Det är inte tillåtet med publik men varje deltagare får ha med sig en mekaniker (motsv). Extraförare är också tillåtet.

 
Anmälan: Fyll i denna anmälningsblankett.

Innan du påbörjar din bokning i formuläret väljer du antalet bilar som bokningen ska avse med dropplisten till vänster.


Anmälan stänger senast den 4/8 kl 24.00 eller när maxantalet personer har nåtts.


Betalning:
Med Swish till 123 000 93 81. Ange namn och bankörning 15/8. Vid förhinder att delta återbetalas normalt inte avgiften.

Anmälan är inte godkänd förrän betalning registrerats hos LMS. 

Kostnad:  Kostnad per bil. Icke medlem 750 kr, ÖSK medlem 600 kr, LMS medlem 500 kr. Extraförare 200 kr. OBS! LMS och ÖSK funktionärer som jobbar två pass åker gratis, men betalar engångslicens om man saknar SBF-licens.

Obligatorisk förargenomgång: kl 16.45.

Prova på licens. Vi säljer fr o m denna bankörning inte Prova på Licenser. Den köper du med appen "Svensk BIlsport". Närmare info får du i kvittot på din anmälan.

MED MIN ANMÄLAN INTYGAR JAG ATT BILEN ÄR FÖRSÄKRAD, SKATTAD OCH BESIKTIGAD ELLER HAR GODKÄND VAGNBOK. JAG ÄR ÄVEN MEDVETEN OM ATT ALL KÖRNING SKER PÅ EGEN RISK OCH ATT ARRANGÖRERNA FRÅNSÄGER SIG ALLT ANSVAR FÖR OLYCKOR OCH FÖR SKADOR PÅ MATERIEL OCH PERSON, INKLUSIVE EVENTUELLA SKADOR PÅ ANLÄGGNINGEN SOM EXEMPELVIS SKYDDSRÄCKEN. DET ÄR RESPEKTIVE FÖRARES ANSVAR ATT TA REDA PÅ VILKA REGLER SOM GÄLLER FÖR AKTUELLT KÖRTILLFÄLLE, BL.A GENOM ATT TILLGODOGÖRA SIG INFO FRÅN DAGENS FÖRARMÖTE.VID BEHOV ÅTAR JAG MIG ÄVEN ATT STÅ FLAGGVAKT MOT ERSÄTTNING.