Infoträff: Business Innovation - Local to Global

Arrangör Eskilstuna kommun, Swedish Scaleups & Valvet
Tid 2020-09-16 13:0014:00
Plats Digitalt via Zoom, Online
Infoträff: Business Innovation - Local to Global
 

Nu får ni chansen till en rivstart på er tillvästresa. Under ca ett halvår kommer du och ditt företag få gå igenom en rad olika processer för att ta påbörja eller ta nästa steg i er tillväxt.

Business Innovation – Local to Global är ett program upplagt som en tidsresa där vi inleder med att genomlysa er affärsmodell med fokus på strategi, innovation och omvärldsbevakning. Sedan inleds själva tillväxtresan där vi noggrant analyserar vad som krävs för att just ditt företag samtidigt som vi skapar en förståelse. För att göra en lyckad tillväxtresa är teamet en viktig del, därför lägger vi vikt på att skapa det perfekta teamet och utveckla redan anställda att tillsammans med er genomföra tillväxtresan. Detta går sedan över i fokus på marknadsföring, digitalisering, storytelling eller liknande som passar dig. Dessa fokusområden har olika träffar med workshops och inspiration. Mellan milstolparna är det stärkande coachingtillfällen. Programmet erbjuder även ett investerarråd och utvecklingsnätverk.

Detta är för dig med ett aktiebolag med tillväxtpotential som varit verksamt i minst två år och har en vilja att utvecklas.

Är du intresserad? Vi berättar varför du ska vara med! Programmet har ett begränsat antal platser och urval kommer att göras bland ansökande bolag!

*Ditt bolag måste bli godkänt av tillväxtverket, sedan är programmet kostnadsfritt! Vi tar hand om din ansökan!