Gratis Webinar Kärleksmaten- knäck koden till hållbar livsstilsförändring

Arrangör Livsfabriken
Plats Länk till Zoomwebinaret, har du på ditt kvitto, Online
Anmälan gratiswebinar 17 augusti kl 19.00-20.00
 

FULLBOKAT. Kostnadsfritt livestreamat webinarium som inspirerar dig till att ta steget till en hållbar livsstil genom antiinflammatorisk kost- kärleksmaten. Webinariet går av stapeln måndag den 17 augusti kl 19.00-20.00. Varmt välkommen!
.
Tänk dig ett liv med energi som fullt ut räcker till arbete, fritid och familj. Ett liv utan sömnproblem, huvudvärk, hjärndimma, värk, trötthet, krånglig mage, humörsvängningar eller annat som rubbar din livskvalité.

Dagens samhälle vi lever i innefattar stora påfrestningar på oss människor. Du och jag vet att det är viktigt att ta hand om sig själv för att orka. Men vad är det som står i vägen för att göra rätt och kärleksfulla val gentemot sig själv? Det är den koden vi ska knäcka. Alla är vi olika, med olika behov och olika livsstilar, knäck din kod och häng med på resan till hållbar livsstil som passar dig.

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt livestreamat webinarium, med kostnavigator och dietist Emma Cedergren.

Kosten har en avgörande roll i vårt välmående. I detta webinarium får du bekanta dig med den antiinflammatoriska kosten och vilken påverkan den kan ha på ditt välbefinnande. Du får inspiration till att hitta din väg att praktiskt införliva den i din vardag och kosthållning.

Alla är vi olika, vad passar dig?
Antiinflammatorisk kost innebär att man städar upp kosten från socker och processade livsmedel. På vilken nivå man bör göra det beror på olika faktorer. Med ett personligt test får du en inblick i ditt förhållande till mat. Utifrån detta test visar Livsfabrikens Matkarta hur just du kan förändra din kost för att uppnå resultat. Ett enklare test och en enklare matkarta ingår i detta kostnadsfria webinarium. Test och Matkarta får du på mail efter inspirations webinariet.

Varmt välkommen till ett inspirerande och livesänt webinariumet där du stärks i att bli din egen kostnavigator!

DU FÅR MED DIG
- Inspiration till att hitta din väg till en hållbar kosthållning.
- Livsfabrikens Matkarta som visar tre olika nivåer på antiinflammatorisk kost.
- Personligt test - ger svar på vilket förhållande du har till mat och vilken nivå i Matkartan du kan prova.

I detta tidsbegränsade och kostnadsfria webinarium får du en första inblick i vad antiinflammatorisk kost och avsockring innebär och vad den kan ge dig. Inspiration, kunskap och mod leder till förändring och förhoppningen är att detta ska tända din gnista till att ta steget till en hållbar livsstil genom kärleksfull mat.

ANMÄLAN TILL WEBINARIET
Anmäl dig via denna länk, https://simplesignup.se/event/169244
Instruktioner: Se ditt kvitto, där har du Zoomlänk till webinariet. Webinariet är kostnadsfritt, begränsat antal platser. Anmälan senast dagen innan.Vi sänder via Zoom Webinar, och du länkar in dig via din mobil, surfplatta eller dator, och kan enkelt följa sändningen där du befinner dig. Observera att webinariet är livesänt och inte spelas in. Efter sändningen, så kommer du att skickas den skriftliga matplanen, via din E-post.
LIVSFABRIKENS 12 STEGSPROGRAM MED START 31 AUGUSTI
Känner du, efter webinariet, att du är redo för en förändring full ut står Livsfabrikens 12-stegsprogram och väntar på dig. Detta 12-stegsprogram ger dig sällskap och stöd i din resa mot en hållbar livsstil. Här får du en djupare kunskap om antiinflammatorisk kost, avsockring och om dig själv, tillsammans med andra på ett flexibelt sätt via Facebook. Begränsat antal platser. Ordinarie pris är 1595 kr. Rabatterat pris 1295 kr fram till den 18 augusti.
Läs mer och anmäl dig på denna länk: https://simplesignup.se/event/169246

Varmt välkommen!
Mvh Emma Cedergren, dietist och kostnavigator på Livsfabriken

Kontaktuppgifter och sociala medier
SMS 0721983129