Vardagsrummet

Arrangör Wu ArtSpace Sjönevad
Tid 2020-08-01 16:0023:00
Plats Sjönevad 210 311 65 Vessigebro, Falkenberg
Vardagsrummet 1/8
 

VARDAGSRUMMET är en mötesplats i naturen som bjuder in till att mötas kring mat och kultur. Träffa nya och gamla personer och upplev något som du kanske inte gjort innan under ett och samma tak.

Vi bjuder på enkel mat, umgås och njuter av olika konst/ kulturinslag.

Årets VARDAGSRUM och Covid - 19

PERFORMANCE - work in progress med Stine Marcinkowsi & Sterling Rook

Be-longing, sensorial movement post-Coronavirus

"Vår tanke är att människor över hela världen har blivit desorienterade under pandemin. Desorientering är en utgångspunkt. Vi kommer att undersöka hur vi kan tillhöra världen och varandra nu när vår beröring och kontakt med andra har blivit begränsad."

I år arrangeras VARDAGSRUMMET i samarbete med Wildbeast Collective och Fågelbo residens som har sina presentationer då.
Medverkande konstnärer är Danskonstnären Stine Marcinkowski och Bildkonstnären Sterling Rook.


Konsert
Song Solinas / work in progress konsert

Ljuset som strömmar genom rummet, flodens väg mot havet, tiden som kommer för att stanna en liten stund, ögonblick av en resa i ständig förändring.
Song Solinas skapades av en livslång kärlek till folk, country, roots rock och framförallt singersongwriter-traditionen. Med stor ödmjukhet närmar sig bandet en musikalisk tradition fylld med samtida och likaså tidslösa reflektioner.

Med anledning av Covid- 19 så kan vi enbart välkomna 50 personer och därför behöver du anmäla dig på förhand. De första 50st är välkomna. Avboka i tid om du inte kan komma så att du inte tar upp en plats i onödan. Vi ber dig att ta eget ansvar gentemot andra och dig själv genom att hålla avstånd och var noga med hygien. Du är välkommen om du är symtomfri.
ANMÄLAN KRÄVS OCH SKER HÄR: https://simplesignup.se/event/169231

Praktisk information.
Ta med egen dricka, en tallrik, glas och bestick. Sedan tar du med dig det hem igen och även det skräp som du tagit med dig till platsen. Vi har begränsade resurser att ta hand om sophantering.

När: 1/8 16. 00 Du är välkommen från 16.00 då även enklare mat kommer att serveras.

Kostnad: Eventet är gratis men Wu ArtSpace tar gärna emot donationer för verksamhetens uppbyggnad. Swisha då till: 123 344 59 13

Mer info och kontakt www.wuartspace.com