Informationsträff Utbildning och arbete som kock

Arrangör Kommunerna i Västra Östergötland
Plats Arbetsförmedlingen Motala, Kungsgatan 20, lokal Poppeln, Motala
Informationsträff via telefon vecka 31
 

Vill du utbilda dig och arbeta som kock inom storkök?

Boxholms kommun erbjuder tillsammans med Arbetsförmedlingen och Astar en rekryteringsutbildning inom restaurang och storhushåll med start i augusti 2020.


Måltidsverksamheterna i Boxholms kommun står inför ett rekryteringsbehov de kommande åren och de söker därför efter nya medarbetare. Efter avslutad utbildning finns det mycket goda möjligheter till arbete.


Arbetsmarknadsutbildningen inom restaurang och storhushåll ger dig den kompetens som krävs för att få anställning inom branschområdet.


Utbildningen på Astar ger dig kunskaper inom beredning, tillredning samt servering. Du erbjuds även möjligheten att läsa den fördjupande yrkesutbildningen till kock som ger dig kompetens att arbeta som kock inom restaurang, storkök och butiker.


Urval till utbildningen sker i samarbete med rekryterande arbetsgivare, det är även där du kommer ha det arbetsplatsförlagda lärandet som är en del av utbildningen.


Du som söker ska vara arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen. Arbetet ställer krav på god svenska och god fysisk förmåga. Du ska vara över 18 år.


Är du intresserad och vill veta mer? Anmäl ditt intresse senast den 25 augusti. Du kommer därefter att bli uppringd för att få mer information.


Välkommen!