Online Workshop - bra och dåligt ledarskap

Arrangör Profecta utveckling och företagscoachning
Tid 2020-06-25 09:0009:30
Plats Zoom, Online
Bokning till workshop
 

Frukost föreläsning/workshop via zoom. Under halvtimmen kommer jag att fördjupa mig i bra och dåligt ledarskap i tre olika situationer på en arbetsplats; nyrekrytering, kränkningar, och omstrukturering. Finns det faktorer som är bra/dåliga i alla situationer, eller är det bra och dåliga beroende av situation?

Ledarskapet är centralt för att förebygga och stärka individerna i gruppen. Under denna workshop kommer ni få diskutera och reflektera över ledarskap och faktorer som påverkar hälsan hos medarbetarna. Presentationen kommer utgå från flera olika perspektiv där både individ, grupp och ledare kommer vara utgångspunkter.

Incheckning sker från 8.55. Du kommer behöva ladda ner zooms app för att delta, gör gärna det i förväg. Muta gärna micken när du kommer in i rummet. 

Kristina har jobbat som ledare i 15 år, och driver nu Profecta utveckling och företagscoachning där hon utvecklar ledare och medarbetare. Med basen i positiv psykologi hjälper hon individer att må bättre så de kan prestera bättre.