Från silvertejp och buntband till lönsam fastighetsutveckling!

Arrangör Energikontor Sydost
Tid 2020-09-03 10:0012:00
Plats Microsoft Teams
Standardbiljett
 

OBS NYTT DATUM. 3 september 2020.

Webbinarium om hur man går från löpande underhåll till långsiktig lönsam förädling av fastigheterna. Dagens föreläsare är energikonsulten Martin Vennerström från AFRY (fd ÅF Infrastructure AB).

För vem? Fastighetsägare, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar, projektledare, ingenjörer och fastighetsansvariga m fl.

Deltagandet är kostnadsfritt. Alla som anmäler sig får en mötesinbjudan till Teams ett par timmar innan webbinariet startar. Har du inget Teams-konto? Du kan vara med ändå! Se instruktioner för att ansluta utan Teams-konto.

Webbinariet arrangeras av Energikontor Sydost inom: 
Act Now - kunskapshöjning om energieffektivisering i byggnader, finansierat av Interreg Baltic Sea Region.


Personuppgiftshantering (GDPR)

Under eventet kommer vi notera ditt deltagande i en lista, som vi sedan sparar på våra servrar och rapporterar in till våra projektfinansiärer som möjliggör att vi kan arrangera våra event. Vi kan komma att spela in eventet för att rapportera till våra finansiärer, men också för publicering på våra kanaler: webbsida och sociala medier. Det insamlade materialet sparas på våra servrar under tiden projektet pågår och så länge som projektfinansiären eller bokföringslagen kräver, vilket är kan vara upp till tretton år efter projekttidens slut. Därefter raderas uppgifterna. 

 

För mer information om hur Energikontor Sydost hanterar personuppgifter, gå in på http://www.energikontorsydost.se/dataskydd