Sportfiskeloppis

Arrangör Glad Stad
Tid 2020-05-24 11:0017:00
Plats Hornstulls Strand, Stockholm
Sportfiske 1 bord
499 kr

SPORTFISKELOPPIS 

INFORMATION & VILLKOR - BOKNING 

Välkommen till bokningen av Hornstulls marknads Sportfiskeloppis! 

Förutom den klassiska söndagsmarknaden utökar vi med en helt egen del reserverad för försäljning av saker relaterade till sportfiske. Denna bokningssida är alltså bara för er som vill sälja saker kopplat till sportfiske. 

Besök oss på www.hornstullsmarknad.se för mer information kring marknaden. För kontakt, mejla oss på info@hornstullsmarknad.se  

Hornstulls Marknad arrangeras av organisationen Glad Stad.

Mat och dryck?

OBS! Vänligen notera att denna bokningssida EJ gäller för bokning av våra matplatser: För dig som är  intresserad av att sälja mat och dryck som ska kunna förtäras på plats krävs ett separat tillstånd från oss. Vänligen mejla oss på info@hornstullsmarknad.se för mer info.


Avboka?

Bokning och köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller. Det går ej heller att flytta ett redan bokat datum mot ett annat datum.


Så här anmäler du dig:

1. En utställningsplats är ca 4m2. Tak och bord ingår. Våra bord är 80x180 cm och våra tält är 2x2 meter. Klicka på "BOKA" längst ner på sidan för att gå vidare. 

2. På efterföljande sida fyller du i dina uppgifter samt klickar i om du vill hyra en klädhängare och/eller pall (obs notera att du endast reserverar klädhängare/pall och betalar för detta separat på marknadsdagen i vår kansli).


Betalning av platsen sker tryggt med Payson som accepterar Visa, Mastercard samt betalning via din internetbank. Ett betalningskvitto kommer sedan att skickas till den mail du angivit. Sen är det bara det roliga kvar!


Privatpersoner och mindre företag

Den här anmälan är idag öppen för privatpersoner mindre företag (färre än 5 anställda)  Är ni ett lite större företag, förening eller organisation som ställer ut? Ni är givetvis hjärtligt välkomna!  Mejla oss bara på info@hornstullsmarknad.se och inkludera en kort beskrivning av vilka ni är och vad ni önskar sälja så skickar vi en separat bokningslänk. 


Vad får jag sälja?

Allt relaterat till Sportfiske! Vi har dock vissa regler: Man får inte sälja dryck, godis, mat, kaffe, frukt eller något annat som kan förtäras på plats. Dessa kategorier är förstås väldigt trevliga på en marknad, men för detta krävs ett särskilt tillstånd från oss. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Försäljning av vapen, levande djur eller något som är olagligt eller direkt stötande eller olämpligt är inte tillåtet på Hornstulls Marknad. Vidare får försäljningen inte störa omgivningen. Hornstulls Marknad ska vara en trivsam upplevelse för både andra utställare och besökare. Högljudda demonstrationer av  produkter, hög musik eller annat dylik verksamhet som kan uppfattas som störande och irriterande är inte tillåten. 

Vi är övertygade om att våra utställare är fantastiska och har underbara saker att visa upp, men för att vara på säkra sidan förbehåller vi oss rätten att stänga ner ett stånd om vi anser att man brutit mot dessa regler.


När du anländer till marknaden

Hornstulls marknad öppnar kl 11.00 och insläpp för utställare sker tidigast från kl 09.00. Om man inte anlänt till kl. 10.30 riskerar man att förlora sin plats. Vi ställer ut alla bord & tält på morgonen. När du anländer väljer du en plats som överensstämmer med din bokning. Sportfiskeloppisen har en egen del av marknaden, fråga oss på plats om du är osäker på var det är. Vi tillämpar den klassiska först-till-kvarn principen vid fördelning av platser. 


När du lämnar marknaden

Efter kl. 17, när marknaden är slut, packar du ihop, städar din plats och tar med dig osålda prylar. Du ansvarar även själv för sopor & skräp som också måste följa med hem. Det är INTE tillåtet att lämna kvar några prylar och sopor på området. Alla ska ha packat ihop och lämnat området senast kl 18.00.


Boknings- och betalningsvillkor 

Betalning av platserna sker direkt vid bokning, med betalkort (VISA, Mastercard) eller Internetbank (Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbank), över internet med Paysons säkra betalningsfunktion. 


När betalningen gått igenom är platsen bokad. Du får då en bokningsbekräftelse per sms och epost, så var noga med att uppge telefonnummer och epost-adress korrekt. Glöm inte att ta med din bokningsbekräftelse på marknadsdagen. 


Om du redan har ett Paysonkonto kopplat till din mailadress, kommer du att få logga in med ditt lösenord. Du behöver självklart inte ha något Paysonkonto för att genomföra din transaktion.


Välkommen till Hornstulls marknad Sportfiskeloppis 2020!