Webinar resa till Peru 2021

Arrangör ALIGHT Anna Larsson
Tid 2020-04-06 18:0020:00
Plats Online, Online
Webinar 6 april
 

This webinar is in swedish. If you are interested in joining our journey to Peru in March 2021, please let me know and I will send you an e-mail with more information in english!

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt webinar – en föreläsning med bilder om kommande resa till Peru i mars 2021!

Du har möjlighet att ställa frågor i chatten om du är med live. Vill du lyssna men har inte möjlighet att vara med live, anmäl dig ändå så får du inspelningen i efterhand via mail.

Du förbinder dig inte till någonting genom att delta i webinaret. I din anmälan godkänner du att ta emot nyhetsbrev men kan avanmäla dig från dessa när som helst.


Du reserverar kostnadsfritt din plats via länken nedan. Dagen innan eller senast samma dag får du ett mail med info om inlogg och länken till webinaret, plattformen vi möts på är Zoom. Oavsett om du deltar live eller ej får du inspelningen i ett mail dagen efter så att du kan lyssna igen.

Info om resan

I mars 2021 åker vi tillbaka till Peru! Vill du följa med? Jag känner en sådan stark kallelse att åka tillbaka till Peru för att fördjupa min medicin, min kunskap för att kunna ta den vidare. Om du också känner kallelsen så är du välkommen med på denna resa!

Vi får två veckor tillsammans i det magiska, mystiska Peru där du får möta dig själv samtidigt som du fördjupar dina kunskaper i denna fantastiska tradition!

Vi kommer att möta de varma, vänliga och ödmjuka människorna som verkligen lever från Munay, från hjärtat, och den enorma kunskapen om energier och relationen i ayni, heligt ömsesidigt utbyte med Pachamama som är den självklara utgångspunkten för hur de lever.
Att börja med att ge, att ge från hjärtat och att alltid göra sitt bästa för att hjälpa andra är inte bara sociala spelregler utan ayni, en naturlag som alla lever efter, eftersom alla vet att det är så vi skapar överflöd, mervärde, glädje till alla.

Du kommer att få uppleva färger, dofter, kryddor och smaker som aldrig tidigare. Du kommer att se blommor, växter och djur som bara finns i Sydamerika. På min förra resa hade vi en kolibri i trädet på hotellets innergård!

Du kommer att få uppleva att bokstavligen vara bland molnen, högt uppe på världens tak och du kommer att känna att bergen verkligen lever, bär oss och kommunicerar med oss.
Resan riktar sig i första hand till dig som känner dragningen till den andinska visdomstraditionen, vill fördjupa dina kunskaper och själv uppleva Peru, vår traditions ursprung.  Detta är en inre resa lika mycket som en yttre, så vi reser med en öppenhet att delta i ceremonier och dela våra upplevelser med andra i vår cirkel. 

Resans upplägg
Vi kommer huvudsakligen att bo i Cuzco och göra dagsutflykter med buss eller till fots. Vi kommer att bo på hotell. Vi gör inga längre vandringar eller övernattningar i tält denna resa.
Vi kommer att ägna första dagarna åt att vänja oss vid höjden och då finns möjlighet att titta på sevärdheter i Cuzco. Vi kommer därefter att utforska Sacred Valley runt Cuzco och de fantastiska platserna som Moray, de gamla inkalämningarna som Måntemplet, Vattentemplet och traditionen av textil och vävning… Andra veckan på resan åker vi till Machu Picchu och därefter vidare till Lake Titicaca, Sun Island och Moon Island!

Vår guide är Richard Aguayo som själv är inkaättling och som i 35 år har arbetat som guide och rest runt i Europa med healers från olika traditioner i Peru. Under resan kommer vi att få delta i ceremoni tillsammans med flera av ursprungsbefolkningarna och ta del av visdom och kunskap direkt från dem. Det kommer att bli en resa och upplevelse att hämta kraft och glädje ur för resten av ditt liv!

Datum

preliminära avresedatum är  5-6 mars så vi kan påbörja resan i Peru  7 mars. Hemfärd 20 mars 2021.

Varmt välkommen att vara med på detta webinar!