Extra Förbundsstämma 2020

Arrangör Blodcancerförbundet
Tid 2020-05-16 09:0012:00
Plats Webbkonferens (via Zoom), Online
Extrainsatt Årsstämma
 

OBS! SISTA ANMÄLNINGSDATUM 10 APRIL

EXTRAINSATT FÖRBUNDSSTÄMMA 2020 (via webb)

Blodcancerförbundets och Blodcancerfondens stadgar togs fram redan under 80-talet, och har därefter endast genomgått mindre justeringar. Dessa är inte längre ändamålsenliga enligt den verksamhet vi numera bedriver, varefter det är hög tid att diskutera en eventuell ändring av Blodcancerförbundets stadgar tillsammans med Blodcancerfondens organisationsform. Något som också kommer att göras vid denna extrainsatta förbundsstämma som kommer att ske som en webbkonferens via tjänsten Zoom. 

Själva stämman kommer alltså att ske förmiddagen den 16 maj via webben och tjänsten Zoom kl. 09.00-12.00. Innan dess planeras ett tekniktest (cirka 1 vecka före konferensen) för att prova på att det fungerar för alla parter och därtill som deltagare eventuellt få mer information om orsakerna till viljan att se över stadgarna. Något som sker på rekommendation av Svensk Insamlingskontroll som enligt företrädare för dem "ligger helt rätt i tiden". 

Om du inte har använt Zoom tidigare så kommer du behöva installera en plugin till din dator eller en app till din telefon. Mer information om detta finns här

VARMT VÄLKOMMEN! 


PRELIMINÄRT PROGRAM

FREDAGEN DEN 8 MAJ 
  • 09.00-10.00:  Tekniktest Zoom (ev. inkl. en kort bakgrund till varför vi gärna ser att stadgarna ändras) 
LÖRDAGEN DEN 16 MAJ (möte via Zoom)
  • 09.00-12.00:  Förbundsstämman (via Zoom)